GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ce ofertă i-a făcut Giovanni Becali unui fost oficial LPF: „L-am refuzat! Nici papagalul meu de 1.000 de euro nu mă mai recunoștea dacă acceptam”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 19:41 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 20:07

Sandu Boc, fostul fundaș al celor de la Petrolul, Dinamo, Sportul, Rapid și Craiova și fost vicepreședinte LPF, a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” cum decurge viața la 74 de ani și cum a încercat Giovanni Becali să se vopsească cu un șampon special.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Sandu Boc a fost difuzată în martie 2020

- Sandule, ne știm de-o viață, dar ai cam albit.
- Nu mă deranjează. Deși văd că unii la vârsta noastră se mai vopsesc la păr. Am avut și ofertă de la Giovanni Becali să mă facă el castaniu cu un șampon special. Dar l-am refuzat. Eu am papagal care nu m-ar mai recunoaște după dacă m-aș vopsi la păr. Și, oricum, eu nu port niciodată căciulă, doar la vânătoare îmi pun, să mă deosebească. Nici la -20 de grade! Eu merg numai cu capul gol. Lumea se vopsește, dar la mine nu e cazul.

- Am avut noroc că te-am prins în București.
- Fac naveta Oradea-București. Stau câte două, trei săptămâni la Oradea, după o lună pe la București. Sunt 600 de kilometri, dar eu merg cu mașina pentru că mă relaxează condusul. Știu drumul ca un robot, știu unde sunt radarele, tot, tot. Pentru mine e o plăcere să conduc, dar din păcate nu avem șosele. Merg regulamentar, nu încalc regulile.

- Cu sănătatea cum stai?
- Vin în fiecare an la București și îmi fac toate analizele cap-coadă ca să văd cum stau. La Oradea am posibilitatea să fac mișcare de două ori pe săptămână, de la 7 la 9 dimineața, lunea și miercurea. Joc și fotbal pe sintetic cu arbitri care sunt cu 30 de ani mai tineri decât mine. Jucăm afară indiferent de temperatură. Joc fotbal și chiar joc foarte bine.

- Nea Imi ce mai face?
- El face în fiecare zi câte o plimbare pe Corso împreună cu soția. Pe la ora zece merge și se oprește la o terasă, bea o cafea. Acum, soția lui îl ține mai din scurt ca să n-aibă vreo surpriză cu el.

- Tu nu te-ai mai recăsătorit, nu?
- Nu m-am recăsătorit pentru că n-am mai avut timp și nu știu dacă mi-ar plăcea. Am în schimb foarte mulți prieteni, încerc să-mi fac viața cât pot de frumoasă. Încerc să am grijă de sănătatea mea. Mă urmăresc din toate punctele de vedere ca să nu fac greșeli.

- Păi, și tu?
- Mă trezesc, merg la mall să-mi beau cafeaua și să-mi cumpăr ziarele. Acasă am un papagal, am dat o mie de euro pe el! E un papagal Jako gri african. În rest, merg la Băile Felix la bazinul de înot, mai dau o fugă, câte trei zile, la vânătoare cu Andi Anca.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Rică Răducanu, la 40 de ani de la moartea lui Dan Coe: „Ăștia l-au lucrat! Mi s-a făcut pielea de găină...”

EXCLUSIV Eric de Oliveira, dezvăluiri incredibile: „Eram beat total. Beat, beat. Președintele avea patru bodyguarzi înarmați în birou”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrescum204
dobrescum204  •  20 Februarie 2021, 20:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează