GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INCIDENT

EXCLUSIV Europarlamentarul Cristi Preda, mesaj categoric pentru Gigi Becali: "Un huligan! A distrus o mare echipă din fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 10:46

Europarlamentarul Cristian Preda (52 de ani) și Gigi Becali (60 de ani) au avut un schimb dur de replici luni, pe aeroportul "Henri Coandă". (Detalii aici)

Contactat de Gazeta Sporturilor, Cristian Preda a spus că Gigi Becali nu l-a căutat pentru a-i cere scuze și l-a criticat pe acesta pentru situația în care se află echipa roș-albastră.

"Nu vreau să continui această conversație prin intermediari cu un huligan. A distrus o mare echipă a României. Sunt conștient că, la fel ca și alți patroni nefericiți, Becali e unul dintre cei care au distrus fotbalul din România.

Nu m-a sunat. Nu cred că este acel tip de personaj. Cred că de la distrugerea fotbalului la distrugerea spațiului românesc e doar un pas. Nu vreau să-l ajut pe Becali sau pe altcineva să o facă", a declarat Cristian Preda pentru GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
retmy
retmy  •  11 Septembrie 2018, 18:21

Da ba , cati *** sunt aici , haladuiesc pe aici *** de *** care se rezuma sa rumege informatia fara sa o treaca prin filtru gandiri , nu de alta dar nu au filtru :)))) Pai ce conteaza ce spune unul sau altul ba , voi a-ti aterizat din cosmos de curand sau a-ti iesit din *** ??? pai ce steaua a fost distrusa si dinamo ,rapid, craiova si alti stralucesc ? Daca tragi linie steaua a ajuns cel mai bine din liga 1 si asta spune ca a distrus steaua , pai daca steaua a fost distrusa ce s-a intimplat cu rapid? dar cu dinamo? dar cu poli timisoara , dar otelul, dar petrolul , dar farul ,? dar u cluj ?????????????????? Dar toata liga 1? :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

838709846256687
Florin Caranfilov  •  11 Septembrie 2018, 17:19

Preda un ***,dar Becali un mare ***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

699077510215282
Tudor Chirea  •  11 Septembrie 2018, 16:17

Nu sunt fan Bekali dar acel *** *** c are este Preda nu merita sa fie "jelit", a uitat cand ii pupa picioarele sefei lui ebba! `

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează