GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Poveste colosală spusă de Ovidiu Ioanițoaia: „Cutremur. Bum-bum-bum! Era unu' care trăgea cu tunul”. Motivul e incredibil

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 10:34 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 14:33

Dan Negru, cunoscut realizator TV din România, a participat la o ediție specială de Revelion a emisiunii "Prietenii lui Ovidiu".

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Dane, tu erai fan Poli!
- Cine mai știe unde e Timișoara? Nu e bizar ca un oraș ca Timișoara să nu aibă echipă de Liga 1? Sunt orgolii mari, dar ce nu poate fi șters cu guma e că Timișoara a avut Ripensia, Chinezul, echipe care au construit fotbalul românesc.

- Așa este!
- Nea Ovidiu, Chinezul a apărut în 1910 când România nu era! A venit după 8 ani. Chinezul e de la Pavel-Cneazul, un morar cu o forță extraordinară. Acum nu mai e nimic...

- Dar te mai uiți la fotbal, nu?
- Acum trag cu ochiul mult spre Liverpool și îmi place Premier League. Mi se pare că ăla e vârful de fotbal. Nu mă pricep deloc la fotbal, dar mă uit din pasiune și bucurie. Mă uit oricând la jucători mari, la antrenori buni, la meciuri unde miroase a fotbal.

- Trebuie să ții și cu Napoli!
- Dumneavoastră sunteți mare fan Napoli.

- Am pierdut la pariuri cu Napoli...
- Zău?

- Îmi mai cumpăram o mașină.
- Ați pariat, pariați?

- Mai pariez câteodată, dar când pariez eu, Napoli pierde.
- Dar cât puneți la un pariu?

- A, câteva sute de lei. Mă atrag prietenii. Dar cu Napoli țin de 40 de ani.
- Dar vreau să-mi povestiți aia cu tunul.

- Eram la Telese Terme, unde am niște prieteni. Și de-o dată zic, cutremur. Bum-bum-bum! I-am întrebat p-ăia la recepție ce se întâmplă. "A dat Napoli gol! E unu aici care și-a cumpărat un tun și are o vie. Și de câte ori vede la televizor sau aude la radio că dă Napoli gol, el trage cu tunul". 
- Bă, băiete, bă!

- Da... Zice: "Poliție vine din când în când, îl mai amendează, dar asta e pasiunea lui". 
- Mamă, mamă!

- Povestea e de 15 ani.
- E o cultură a fotbalului.
- Sunt nebuni cu fotbalul. Acolo e un mod de a trăi fotbalul!

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV Florin Prunea a fost oprit de poliție și a rămăs fără carnet: „Am suflat, n-am opus rezistență, m-au dus la IML”

EXCLUSIV Giovanni Becali dezvăluie cum a făcut primii bani: „Am venit din stradă! Vindeam bilete la filme cu Kirk Douglas, Adriano Celentano, Gianni Morandi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează