GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  BRAZILIA

FABULOS Joao Mendes, fiul lui Ronaldinho, i-a cucerit pe brazilieni! Cruzeiro i-a oferit un contract la 14 ani fără să știe că e băiatul „Dințosului”

sursă foto: Cruzeiro
sursă foto: Cruzeiro

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 11:31

La doar 14 ani, fiul lui Ronaldinho (39 de ani) a semnat primul său contract oficial cu o echipă de tradiție din Brazilia, Cruzeiro.

Joao Mendes a mărturisit că le-a spus oficialilor de la formația braziliană că este fiul legendarului Ronaldinho abia după ce a semnat contractul.

„Am semnat cu formația Cruzeiro. Echipa mi-a deschis o ușa și sunt foarte recunoscător pentru asta. Antrenamentele sunt foarte bune, structura echipei e excelenta. Este cel mai mare club din Brazilia și e o plăcere sa fiu aici. E o zi fericită, le mulțumesc conducătorilor pentru încrederea aratată”, a spus Joao Mendes.

„Am semnat un contract cu Joao Mendes, un jucător promițător ce are caracteristici interesante și care, cred, va face curând pasul spre echipa mare. Este un fotbalist înalt și foarte tehnic. Poate juca atât ca mijlocaș ofensiv, cât și ca al doilea vârf. Este un jucător care, în ciuda înălțimii sale, are viteza și finalizare”, a declarat șeful Academiei de fotbal a lui Cruzeiro la prezentarea oficialp, citat de goal.com.

Citește și:

 NEW YORK CITY - MONTREAL IMPACT 0-0 // VIDEO + FOTO Alexandru Mitriță rămâne fără victorie la New York City: cum i-a extaziat românul pe fani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează