GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Facem Revelionul 2021 cu Dan Negru, la „Prietenii lui Ovidiu”! Ediție specială, MIERCURI, de la ora 20:00, pe GSP.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2020 16:36 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 15:22

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori TV din România, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la o ediție specială de Revelion a emisiunii "Prietenii lui Ovidiu".

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Povești din culisele Revelionului 2021 de la Antena 1, dezvăluiri inedite cu Gică Hagi și Gigi Becali, momente amuzante cu Ion Țiriac, Anamaria Prodan și Marius Șumudică, dar și povești neștiute de pe stadioanele țării, toate se vor regăsi într-o ediție specială, ultima din 2020, a emisiunii "Prietenii lui Ovidiu".

Facem Revelionul 2021 cu Dan Negru, la „Prietenii lui Ovidiu”! Ediție specială, MIERCURI, de la ora 20:00, pe GSP.ro

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei. 

Imagini colosale de acum 26 de ani cu Mircea Lucescu, Andone și Ioanițoaia: „Ce bună e secvența!”

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV » Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Trebuia sa facă mai multe! Nu poate juca decât pe un post”

EXCLUSIV Supărarea lui Dănciulescu dezvăluită după 16 ani: „Am ieșit jucătorul anului, am fost golgeter și n-am ajuns la echipa națională mai des!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  30 Decembrie 2020, 20:33

Nu mai bine-l duceti pe asta la ***? Ca acolo poate sa urle cat vrea si s-o promoveze si pe masa si pe bunicasa!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

armion
armion  •  30 Decembrie 2020, 12:44

O porcărie că în fiecare an! Mai sunt proști care se uită la un *** de emisiune a lui Negru? Sunt destui! La mulți ani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  29 Decembrie 2020, 19:40

Un circar ,afara spala farfuri .Tv. nu este de el ,da din maini zici ca e bolnav.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează