GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  VALENTINE'S DAY

Feţele iubirii » 4 poveşti de dragoste în sport

Tom Brady şi Gisele Bundchen +4   FOTO
Tom Brady şi Gisele Bundchen

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 februarie 2012 13:48

Azi este Valentine's Day, ziua în care îndrăgostiţii din lumea întreagă îşi aniversează iubirea, cu cadouri, surprize şi romantism. GSP trece în revistă cîteva cupluri din lumea sportului şi felul în care acestea şi-au păstrat (sau nu) iubirea de-a lungul timpului.

Longevivii: Roger şi Mirka Federer
Elveţianul, fost lider al clasamentului mondial, este însurat cu fosta jucătoare Mirka Vavrinec, compatrioata sa. S-au îndrăgostit în 2000, în timp ce ambii îşi reprezentau ţara la Jocurile Olimpice de la Sydney. Ea s-a retras în 2002 din tenis, din cauza unei accidentări la picior, dar este PR managerul soţului ei şi nu lipseşte de la nici un meci de-al acestuia. S-au căsătorit de-abia în 2009, în aprilie. Tot în 2009, dar în iulie, Mirka le-a născut pe gemenele Myla Rose şi Charlene Riva.

Frumoasa şi bestia: Sebastien şi Annick Chabal
Sebastien Chabal este rugbystul francez pe care toată lumea tinde să-l supranumească Omul Cavernelor. Are 62 de selecţii pentru naţionala Franţei şi o soţie frumoasă, mignonă, care îl sprijină. Omul care a lucrat şi ca morar înainte să devină jucător profesionist s-a însurat cu Annick în 2004, adoptîndu-i fetiţa acesteia. În 2005 s-a născut şi fetiţa lor, Lily-Rose. Sebastien are statura unui uriaş, 1,92 metri, mai ales pe lîngă soţia sa, care de-abia atinge 1,55 metri.

Povestea americană: Tom Brady şi Gisele Bundchen
Şi braziliană. Jucătorul de fotbal american Tom Brady (New England Patriots) şi fotomodelul Gisele Bundchen formează unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de vedete. Frumoşi, celebri şi plini de bani.S-au căsătorit pe 26 februarie 2009, iar în decembrie 2009 li se năştea fiul, Benjamin Rein. Modelul brazilian, care este ocazional şi actriţă, se deosebeşte şi prin excentricitatea ei. De pildă, nu iese din apartamentul lor din New York cîte 6-7 săptămîni.

Lucrurile se mai strică: Tony Parker şi Eva Longoria
Baschetbalistul francez al lui Spurs şi actriţa din Neveste disperate, cu 7 ani mai în vîrstă decît el, s-au căsătorit în 2007, după o relaţie de 3 ani. Imediat după căsătorie au început însă acuzaţiile de adulter din ambele părţi. În noiembrie 2010, mariajul lor s-a sfîrşit, Parker fiind prins că avea o aventură cu soţia unui fost coleg de echipă. Fiecare s-a consolat după divorţ în braţele altcuiva. Eva este acum iubita lui Eduardo Cruz, fratele celebrei actriţe Penelope Cruz. Parker o are drept pereche pe Barbara Morel, o tînără franţuzoaică, laureata mai multor concursuri de frumuseţe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
harison
harison  •  14 Februarie 2012, 13:08

Asta nu e ziua indragostitilor,e ziu prostiei din lumea intreaga.Asta e ca iepurasul de paste care vine cu oua,adica era un iepuroi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează