GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FINALA LIGII ELITELOR U17

FINALA LIGII ELITELOR U17 // VIDEO Moment special » Nicolas Popescu a câștigat primul trofeu: „Vreau să-l depășesc pe tata!” » Gică Popescu nu-l lasă să joace finala Cupei pentru că are examen!

Gică Popescu și Nicolas Popescu // FOTO: Marius Mărgărit
Gică Popescu și Nicolas Popescu // FOTO: Marius Mărgărit

Articol de - Publicat duminica, 26 mai 2019 15:06

Viitorul U17 a câștigat astăzi finala Ligii Elitelor, după un succes categoric în finala cu LPS Banatul Timișoara, câștigată cu 4-1. 

În echipa U17 a Viitorului, antrenată de Constantin Fălina, s-a regăsit și Nicolas Popescu, fiul fostului mare jucător Gică Popescu, 51 de ani. Puștiul de 16 ani, care a cochetat și cu antrenamentele primei echipe, a fost trimis pe teren în minutul 66, trecându-și în palmares primul său titlu de campion la nivel de juniori.

„Sunt fericit, e primul meu titlu. Știu că tata are multe trofee, dar vreau să-l depășesc. Înainte de meci, tata mi-a zis să joc fără emoții, iar după m-a felicitat și simt că e mândru de mine”, a declarat puștiul, în dialogul avut cu reporterul GSP.ro prezent la Centrul Național Buftea.

Gică Popescu: „Mi-am adus aminte de primul meu titlu”

„Înainte de finală i-am zis să se bucure de joc, nu oricând evoluezi într-o asemenea partidă. Mi-a plăcut cum a intrat în meci. Poate sunt subiectiv, că e al meu, dar e un copil cu un potențial extraordinar, cu talent, are un fizic frumos, însă e doar la început și sper s-o țină tot așa. Nu-l critic, doar îi dau sfaturi.

Văzându-l, mi-am adus aminte de primul meu titlu, câștigat cu tineret-speranțe la Craiova, la 17 ani.

Nicolas nu poate juca finala Cupei la U17 (n.r. se va juca vineri, 31 mai, tot între Viitorul și LPS Banatul, la Mogoșoaia de la ora 11) pentru că are examene la școală și pentru mine e foarte important să învețe. Trebuie să facă și sacrificii, să renunțe la finală ca să meargă la examen!”, a mărturisit Gică Popescu pentru GSP.ro.

Bucuria jucătorilor de la Viitorul U17 după câștigarea Ligii Elitelor:

Vezi și:

VIDEO+FOTO LPS Banatul - Viitorul 1-4 » Academia Hagi a mai câștigat un trofeu!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
robotucigas
robotucigas  •  27 Mai 2019, 11:16

0da fotbal mai producem? Pai la cum arata băiatul ala, sa ne rugam sa nu bată vântul! Ce naiba oameni buni, acest Hagi deja exagerează, uitați-vă că în ultimul timp numai copi de foști fotbaliști. Bai aduceți copii qceeiq care fac sport din plăcere, care vor să-i ajute pe părinți neavând de niciunde. Qceeiq au devenit fotbaliști, nu petardele astea. Ii ridica în slavi, și apoi ii vând, crezând prosti de afară. Iar Popescu a ajuns sluga lu Hagi frate, deja este Hagi în sus, Hagi în jos. Se vede de ce lupescu a pierdut alegerile, acești oameni nu sunt oameni. Domnule Lupescu, data viitoare când candidezi nu mai folosi numele generației de aurz este una de căcat, aur nu au adus, au luat bătaie de la Suedia când nu trebuia. Tot aud steaua fin ani 80, și generația de aur din 90. Bai au trecut aproape 30 de ani, copii rad când vad știrea asta. Atenție cu ce avem, fotbalul de acuma nu mai este ce era. Înainte veneau de la pescuit, își luau ghetele și jucau. De aceea băteau și ai noștri mult, acuma toate tarile și-au făcut echipe, uni sunt transferați înafară, chiar și din Malta. Iar noi ne chinuim sa-o dăm

serg_iordan
serg_iordan  •  26 Mai 2019, 18:11
Postat de martinpen pe 26 Mai 2019, 15:39

Singurele examene in perioada asta sunt cele de clasa a 8-a Daca Nicolas Popescu e clasa a 8-a la 16-17 ani (nascut 2003) e clar.

Voia sa ne spună ca nicolas( nume tradițional oltenesc) pune cartea pe primul plan... cei care fura și nu știu cum ajung unde e locul...

enigmaticul
enigmaticul  •  26 Mai 2019, 17:43

Si-a adus și asta odrasla să facă sport că altceva nu cred că îl duce capul. A luat exeplul de la cumnatul. Deh...acum de n-ar ajunge și asta micu pe la ......Rahova sau Jilava.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează