GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PREMII

FOTO Anamaria Prodan a întors privirile la gala de la Snagov » Pentru ce a fost premiată soția lui Reghe, alături de Duckadam, Bratu, Mutu și Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 18:46 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 19:15

Cinci personaje din sportul românesc au ținut afișul Galei Performanței și Excelenței, la care au fost premiate personalități din diferite domenii: Anamaria Prodan Reghecampf, Simona Halep, Helmuth Duckadam, Adrian Mutu și Florin Bratu.

Ajunsă la a zecea ediție, Gala Performanței și Excelenței, organizată de fosta jucătoare de tenis Adela Diaconu, realizatoare TV, a adus în prim-plan și cinci nume din lumea fotbalului. Fiecare a fost recompensat cu un premiu pentru anul 2020:

  • Cel mai valoros brand sportiv din România: ''Helmut Duckadam '86'' (mănuși de portar) 
  • Cea mai de succes și fashion femeie impresar FIFA din lume: Anamaria Prodan Reghecampf 
  • Cel mai talentat antrenor al generației tinere: Florin Bratu 
  • Ambasadoarea României prin sport in lume: Simona Halep 
  • Cea mai fulminanta ascensiune in fotbalul românesc: Adrian Mutu

Doar primii trei au putut fi prezenți la festivitatea desfășurată la Casa Vlăsia din Snagov, unde agenta a ieșit din nou în prim plan cu o spectaculoasă rochie neagră lungă, cu o scurtă trenă, mâneci vaporoase și un generos decolteu. Printre ceilalți premiați s-au aflat vedete din diferite domenii, precum Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Gianina Corondan, Andreea Antonescu sau Dana Săvuică.

+1 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo, umilită de FCSB în Liga Elitelor! Reacție dură după meci: „Uitați de Academia lui Dinamo! Mi-e și rușine”

EXCLUSIV Transferul lui Bordeianu în Arabia e blocat! Care a fost ultima ofertă refuzată de CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
mihai_bn
mihai_bn  •  13 Octombrie 2020, 00:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hazdrubal22
hazdrubal22  •  12 Octombrie 2020, 22:43

Gala nimicului romanesc.

whiteredarad
whiteredarad  •  12 Octombrie 2020, 20:26

O gala kitch..pe criterii ce s-ar vrea ..sportive, dar nu sint. Ana Maria Prodan este....: "Cea mai de succes și fashion femeie impresar FIFA din lume"...pai pentru ce a fost premiata ...ca este cel mai fashion impresar ?. Tocmai ea, cu limbaj de ***, care are obicei sa bata antrenorul (...adus si el..." la pachet",...la gala). Apoi, sa fim seriosi, Bratu poate concura ...doar la cel mai slab antrenor, poate se imbraca bine...dar e asta ...performanta ?. In fine.....un premiu pentru..."Cea mai fulminanta ascensiune in fotbalul românesc: Adrian Mutu" Sa fim seriosi Adrian Mutu nu e inca antrenor, dar ca fotbalist....ascensiunea... a fost de mult ( PS Tocmai a pierdut lamentabil in Ucraina)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează