DIVERSE  ·  SPORT&BEAUTY

FOTO Anastasia Sandu, noua minune a muzicii românești! Merge la sală, e extrem de pofticioasă și plină de secrete

Articol de — Duminica, 16 Iunie 2019

Anastasia Sandu debordează de sinceritate când vine vorba de muzică. De curând a lansat piesa „Ana”, un amalgam de trăiri intense ce duc inevitabil către cel mai frumos sentiment din lume, iubirea.

Artista este cunoscută pentru colaborările cu Fly Project, Nicole Cherry, Puya, Vanotek și Nicoleta Nuca, în materie de producție muzicală și compoziție, iar noul single promite să fie doar începutul drumului unui artist complet în industria muzicală românească.

anastasia sandu 4 +25 FOTO

Chiar dacă în ultima vreme e extrem de prinsă cu concertele, Anastasia își respectă obiceiurile și merge la sală. "Sportul e o disciplină, modul meu de recreație și unul dintre secretele frumuseții. Din păcate, merg mai rar decât mi-ar plăcea, cam de două ori pe săptămână. Trebuie să recunosc că mersul la studioul de înregistrări e cel mai des sport practicat, dar am avut acum ceva vreme un antrenor personal care a scos untul din mine timp de 3 luni și am învățat pe parcurs exercițiile necesare pentru a mă menține în formă. M-a ajutat mult!", recunoaște artista.

Anastasia e extrem de pofticioasă, dar are și secrete nespuse până acum: "De la ce mi-e greu să mă abțin când vine vorba de mâncare? De la mâncarea tradițională preparată în familie și, mai greu de atât, de la prăjituri! Pffff! Nu țin un regim pentru că sunt norocoasă să am un metabolism bun, așa că dacă mi-e foarte poftă de ceva, mănânc, dar fără să fac exces".

anastasia sandu 24 +25 FOTO

"De mică am crescut cu casetofonul după mine, am fost mereu sensibilă și-mi găseam refugiul în muzică și pictură. După ce am crescut, căutam orice ocazie de a cânta"
Anastasia Sandu, artistăUn medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (1)

Alexandru Chis  •  16 Iunie 2019, 09:46

Mai bine lansati-va in muzica si prezentare de... femei dezbracate pentru ca in fotbal ati dat gres! Daca mai va ocupati si de gastronomie... tot tacamul ar fi complet!

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1