GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO "Așa mă răcoresc!" » Imagine provocatoare postată de Eugenie Bouchard în piscină! Reacțiile fanilor sunt pe măsură: "Sfinte Dumnezeule!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 20:58

Eugenie Bouchard (24 de ani, 128 WTA) a postat o imagine incendiară după victoria de la Vancouver, 6-4, 5-7, 6-1 cu Kateryna Kozlova (24 de ani, 90 WTA).

"Așa mă răcoresc după meci", a scris canadianca pe Facebook, iar fanii au copleșit-o cu like-uri, plus comentarii apreciative, dar și unele amuzante sau ironice.

"Cred că ar trebui să pozezi în Playboy", "Chiar e necesar să postezi asemenea poze?", "Nu prea te ajută în carieră", "Sfinte Dumnezeule!", "Am crezut că e profilul lui Dan Bilzerian", "Cred că ești provocatoare intenționat și îți sunt recunoscător", "Te iubesc din toată inima" au fost câteva dintre acestea.

 

Post match cool down

Posted by Genie Bouchard on Friday, 17 August 2018

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
constanteanul
constanteanul  •  18 August 2018, 10:03

Cu siguranță se mai răcorește și altfel.

rastaman85
rastaman85  •  18 August 2018, 02:36
Postat de Gabriel Filiorianu pe 17 August 2018, 23:15

O fatuca pe care,poate din conjunctura,poate din dorinta parintilor,a ajuns tenismena...!altfel are veleitati de starleta...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  17 August 2018, 23:18

Nu-i rau. Cand te gandesti ca aia din redactia gsp se racoresc ambaland peste congelat in fituica lor, parca, parca Eugenie a gasit o metoda mai placuta de a se racori :)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează