GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Autograf contra teză despre istoria artei! Moldoveanca Doina Turcanu se folosește de iubitul ei, Stefan de Vrij de la Inter, ca să treacă de examene

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 ianuarie 2019 12:09

Doina Turcanu, iubita lui Stefan de Vrij (26 de ani, Inter Milano) a făcut valuri pe Instagram nu numai prin pozele sale explozive, ci și cu ultima postare.

Moldoveanca Doina, 27 de ani, a lansat o propunere inedită: un autograf-cadou al olandezului, la schimb cu o teză de 5-10 pagini pe tema "Spațiul în Istoria Artei".

Ofertă pe care unii tifosi ai lui Inter au găsit-o interesantă, dar pe care fosta "Miss Trionfale 2010" a retras-o, ștergând ulterior anunțul de pe net.

doina turcanu 8 +14 FOTO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează