GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPANIA

FOTO "Bătaie" pe femei în vestiarul Realului » S-a scris că e cu Ronaldo, dar a cucerit-o un alt jucător al madrilenilor!

Lucia și Ronaldo, doar amici +2   FOTO
Lucia și Ronaldo, doar amici

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 18:40

Javier "Chicharito" Hernandez a adus calificarea lui Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor cu reușita sa din returul cu Atletico de miercuri seară (Detalii AICI).

Una dintre cele mai fericite persoane a fost iubita mexicanului, Lucia Villalon, angajată a televiziunii clubului madrilen, Real Madrid TV.

Despre Lucia, presa a scris în trecut că este iubita lui Ronaldo, pentru că jurnalista s-a pozat cu Cristiano după ce acesta s-a despărțit în iarnă de iubita sa, Irina Shayk. Spanioloaica s-a pozat cu starul portughez cînd acesta a cîștigat Balonul de Aur și a postat imaginea pe instagram, iar presa mondenă din Peninsulă a tras imediat concluzia că cei doi sînt împreună.

De fapt, frumoasa brunetă avea o altă pasiune, fiind îndrăgostită de colegul lui Ronaldo, Javier Hernandez. Cei doi au fost văzuți ulterior împreună și pozați de paparazzi.

"Multă muncă perseverență și curaj... Mereu mîndră de tine! (Deși știai deja...)" a fost mesajul Luciei pe twitter pentru Chicharito.

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
muncaladomiciliu
muncaladomiciliu  •  25 Aprilie 2015, 17:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasi10lica
vasi10lica  •  24 Aprilie 2015, 08:52

Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

802763966469707
Burcea Adrian  •  23 Aprilie 2015, 19:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează