GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DĂNCIULESCU PE INSTAGRAM

FOTO Ea e femeia care l-a cucerit definitiv pe Ionel Dănciulescu: „Ești tot și îți mulțumesc ca m-ai ales să fim împreună”

Mihaela Dănciulescu +15   FOTO
Mihaela Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 11:08

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, a revenit la Dinamo în funcția de team manager, după scurta perioadă petrecută la Farul Constanța, și trece printr-o perioada liniștită și din punct de vedere personal.

„Danciu” a postat o declarație de dragoste pentru soția sa, Mihaela, cu care este împreună de peste 20 de ani. Cei doi au o fiică, Diana.

„Mulțumesc că îmi ești echilibru și liniște, bunătate și iubire, iubită și soție, cea mai bună mamă! Fără tine nu aș fi unde sunt! Ești tot și îți mulțumesc ca m-ai ales să fim împreună pentru totdeauna! Te iubesc, @mikidanciulescu!”, a scris oficialul dinamovist.

Absolventă de ASE, soția fostului golgeter dinamovist îl ajută pe acesta să administreze un restaurant din Capitală și e pasionată de fitness și de machiaj, luându-și diploma de make-up artist.

Mihaela Dănciulescu +16 FOTO

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  01 Februarie 2019, 11:59
Postat de Tomozei Alec pe 01 Februarie 2019, 11:51

Mihaela Danciulescu este cumnata lui Marius Cheregi. Sora Mihaelei este casatorita cu Cheregi. Domnilor ziaristi un pic de informare inainte de a publica un articol n-ar strica.

Iarta-l, ca nu a fost la nunta !!! Sa apreciem ca nu a scris ''Danciulescu este fratele lui Cheregi'' :)) .

1983534395022282
Tomozei Alec  •  01 Februarie 2019, 11:51

Mihaela Danciulescu este cumnata lui Marius Cheregi. Sora Mihaelei este casatorita cu Cheregi. Domnilor ziaristi un pic de informare inainte de a publica un articol n-ar strica.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează