GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FOTO El e cel mai devotat fan al lui Inzaghi! Pippo a postat pe facebook imaginea care l-a impresionat

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 14:23

Fotbalul stîrnește pasiuni nebune. Fanii îi idolatrizează pe jucători și, uneori, fac gesturi absolut impresionante din dragoste pentru aceștia. 

Un microbist italian a ținut să-și exprime într-un mod special admirația pentru fostul fotbalist și antrenor al lui AC Milan, Filippo Inzaghi. Tînărul și-a tatuat numărul 9 pe tot spatele și numele idolului său. Iată mesajul postat de Antonio pe facebook, pe care Pippo l-a văzut și l-a postat, la rîndul său pe rețeaua de socializare, dorind astfel să-i mulțumească pentru gest.

fan pippo

"Poți reuși un dribling frumos, o fază impresionantă, să marchezi goluri extraordinare și să primești aplauze îndelungi. Poți să ai și milioane de urmăritori și vizualizări pe internet, care, în fond, nu valorează nimic. Pînă și un copil e în stare să facă toate astea. EL, însă, a fost întotdeauna un marcator, cu orice ocazie și, mai ales în momentele în care era mare nevoie, genul acela de gol care te ajută să învingi și să ridici trofee nu e doar o reușită frumoasă. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun fotbalist din lume. Jucătorul care de fiecare dată cînd înscris mă emoționa, mă făcea să plîng. Am făcut gestul ăsta pentru tine, pentru că nu te voi uita niciodată" - Antonio Dell'infante, fan Inzaghi.

 

Un ringraziamento speciale ad Antonio...

Posted by Filippo Inzaghi on Monday, July 20, 2015

Care e cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o pentru a-ți arăta atașamentul față de un sportiv sau de o echipă?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
986418721473518
Marius Zainea  •  08 Iunie 2016, 19:07

Nu stiu daca a fost cel mai bun din lume dar cel mai mare fotbalist italian a fost cu siguranta si totodata unul dintre cei mai buni din lume. Cand vezi ce jucatori are Italia acum te ia durerea de cap.

895528233877800
Andrei Arama  •  12 Martie 2016, 21:20

Danieliorga2000 sau cum dracu ati mai zice sti ce anseamna cuvantul fotbal tu vb de ronaldo si de messi hai sa ne uitam un pic an cate finale au marcat cei 2 si cate goluri penaldo si *** de messi cati ani ai 13 ani cei care au scris un *** cel cu tatuaju stiti cei cuvantul pasine pt o legenda a fotbalui cei cu RMD de cand e penaldo at uitat de raul zidane etc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  21 Iulie 2015, 16:48

A fost depasit de Mesii si Ronaldo, dar era cu ceva timp in urma cel mai mare marcator in cupele europene din toate timpurile. Tipul tatuat .....***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close