GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Ironii între prezentatoare: „N-ar fi ajuns celebră așa rapid dacă nu își refăcea sânii și fundul” » „Fals, la mine totul este natural!”

Diletta Leotta +14   FOTO
Diletta Leotta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2019 18:29

Prezentatoarea postului DAZN, Diletta Leotta, a fost ironizată de Paola Ferrari, fostă showgirl, actuală prezentatoare la postul RAI.

Paola Ferrari, 58 de ani, a spus despre Diletta: „Mereu am crezut că trebuie să te accepți pe tine însăți, așa că mi se pare deplasat ca o fată tânără să-și refacă sânii și fundul. Dar poate fără aceste retușuri nu ajungea celebră așa repede”.


Paola Ferrari

Diletta Leotta, 27 de ani, a replicat: „Am auzit declarațiile ei despre mine, chiar dacă n-o urmăresc prea des. Dar sunt fericită că ea mă urmărește pe mine și vorbește despre mine. Îmi face plăcere. Nu e adevărat că mi-am refăcut vreo parte a corpului”.

Diletta Leotta +15 FOTO

Diletta Leotta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează