GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Dansatoarea de samba de care s-a îndrăgostit pe loc Edinson Cavani: „Probabil cea mai frumoasă femeie din lume”

Jocelyn Burgardt este iubita lui Edinson Cavani +24   FOTO
Jocelyn Burgardt este iubita lui Edinson Cavani

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 19:16 / Actualizat sambata, 29 august 2020 19:29

Jocelyn Burgardt este iubita lui Edinson Cavani, 33 de ani, fotbalist liber de contract în acest moment, care ar putea ajunge la Atletico Madrid. 

Uruguayanul a fost căsătorit cu Maria Soledad Cabris Yarrús. Cei doi au divorțat în 2013 și au doi băieți, Lucas și Bautista. Cavani și-a refăcut viața cu Jocelyn Burgardt, 28 de ani, cu care are o fetiță, India, în vârstă de un an. 

+20 FOTO

Jocelyn e model și dansatoare, participând la numeroase ședințe foto și competiții de samba din Uruguay. Edi a văzut-o dansând la una dintre acestea, din orașul Bella Union, și s-a îndrăgostit pe loc. Relația lor este discretă, iar Jocelyn nu împarte detalii și poze cu persoane din afara cercului lor. E descrisă de presa sud-americană ca „probabil cea mai frumoasă femeie din lume”.

FOTO Soția lui Immobile a făcut furori în sudul Italiei » Fotografii electrizante cu partenera celui care a câștigat „Gheata de Aur”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2020, 09:04
Postat de id_valentin pe 30 August 2020, 00:17

sunt cel putin 1.000.000 femei mai frumoase ca tipa asta pe terra...

1.000.000.000, mai exact.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  30 August 2020, 01:10

probabil ca nu! Si nu, omul nu "s-a indragostit". Daca-ti creste sangele prin instalatie nu inseamna ca "te-ai indragostit", doar ca ai o mancarime care trebuie scarpinata, in context. Tanti avea contextul necesar. Pentru presa braziliana si mai ales, asta romana, sa va traduc: Tanti asta e pe atat de frumoasa pe cat e Gigi Becali de destept, adica, daca-l pui intr-o camera goala, e cel mai destept din camera, dar daca-l pui intr-0 camera cu o bata, Becali e mai prost ca bata, deci nu e cel mai destept din camera.

id_valentin
id_valentin  •  30 August 2020, 00:17

sunt cel putin 1.000.000 femei mai frumoase ca tipa asta pe terra...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează