DIVERSE  ·  ANGLIA

FOTO Moise Kean are spatele asigurat! Iubita lui e campioană de Muay Thai și nu refuză pozele provocatoare: „Am 50 de meciuri fără înfrângere”

Duminica, 11 August

Nif Brascia, iubita atacantului Moise Kean, este campioană mondială de junioare la box thailandez.

Transferul lui Moise Kean (19 ani) de la Juventus la Everton a stârnit un interes enorm în Marea Britanie. Odată cu el a intrat în vizorul presei și iubita lui, Nif Brascia.  

Povestea de iubire dintre cei doi a început anul trecut, într-un club din Milano. Relația a fost păstrată secretă o perioadă, până când tabloidele din Peninsulă i-au surprins în ipostaze apropiate.  

Brascia e campioană de Muay Thai și are o vastă experiență în sporturile de contact, după cum afirmă chiar ea: „În țara natală am practicat și Taekwondo. La 11 ani, când am ajuns în Italia, din cauză că nu aveam săli specializate, a trebuit să schimb disciplina. Acum am ajuns la 50-60 de meciuri fără înfrângere. Nu îmi place deloc să pierd!”. 

„Sunt fană a lui Juventus. Idolul meu este Del Piero”
- Nif Brascia

Vezi și:

FOTO Andrei Marc, cel mai nou transfer de la FCSB, are o iubită superhot, care se pozează la meciurile rivalei: „Doar Dinamo București”

+15 FOTOIncredibil ce a ieșit la iveală despre Alexandru Papadopol și fostul soț al actualei lui iubite! 'Situaţia este una urâtă şi nedemnă...'

Libertatea

Comentarii (1)

Eu Pensionarul  •  11 August 2019, 14:26

cred ca campioane la sunt romancele

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1