DIVERSE  ·  ANGLIA

FOTO Moise Kean are spatele asigurat! Iubita lui e campioană de Muay Thai și nu refuză pozele provocatoare: „Am 50 de meciuri fără înfrângere”

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 august 2019 13:02

Nif Brascia, iubita atacantului Moise Kean, este campioană mondială de junioare la box thailandez.

Transferul lui Moise Kean (19 ani) de la Juventus la Everton a stârnit un interes enorm în Marea Britanie. Odată cu el a intrat în vizorul presei și iubita lui, Nif Brascia.  

Povestea de iubire dintre cei doi a început anul trecut, într-un club din Milano. Relația a fost păstrată secretă o perioadă, până când tabloidele din Peninsulă i-au surprins în ipostaze apropiate.  

Brascia e campioană de Muay Thai și are o vastă experiență în sporturile de contact, după cum afirmă chiar ea: „În țara natală am practicat și Taekwondo. La 11 ani, când am ajuns în Italia, din cauză că nu aveam săli specializate, a trebuit să schimb disciplina. Acum am ajuns la 50-60 de meciuri fără înfrângere. Nu îmi place deloc să pierd!”. 

„Sunt fană a lui Juventus. Idolul meu este Del Piero”
- Nif Brascia

Vezi și:

FOTO Andrei Marc, cel mai nou transfer de la FCSB, are o iubită superhot, care se pozează la meciurile rivalei: „Doar Dinamo București”

+15 FOTOO româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (1)
Eu Pensionarul  •  11 August 2019, 14:26

cred ca campioane la sunt romancele

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1