GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Prinși pe yacht! Un fotbalist vedetă a fost surprins în timp ce își înșela iubita: imagini super HOT!

Linda, amanta lui Draxler +15   FOTO
Linda, amanta lui Draxler

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 09:10

Julian Draxler a fost prins în timp ce își înșela iubita! Mijlocașul s-a bucurat de o scurtă vacanță după sezonul încheiat cu PSG, însă nu alături de prietena lui.

Fotbalistul a fost surprins în timp ce se săruta și mângâia pasional pe un yacht alături de Linda Vaterl, o vedetă de televiziune.

Imaginile au stârnit multă rumoare în presa din Germania, deoarece jucătorul e într-o relație de durată cu Lena Stiffel.

Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului și sunt împreună din 2010. Lena a aflat despre infedelitatea lui Julian și a declarat că îl va ierta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează