GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

FOTO Soția celui mai nou transfer din Liga 1 e SUPER HOT! N-o să-ți vină să crezi ce postează pe Instagram

Foto: instagram.com/raluca_ropotan +17   FOTO
Foto: instagram.com/raluca_ropotan

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 11:49

Ex-dinamovistul Adrian Ropotan a revenit în Liga 1, urmând să evolueze pentru Concordia Chiajna.

Mijlocașul de 32 de ani e căsătorit cu Raluca, fiica lui Stelian Ogică, cel devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani, când a susținut că i-a fost furat un bilet câștigător la Loto în valoare de un milion de euro.

Raluca și Adrian sunt foarte pasionați de călătorii, iar imaginile postate de partenera fotbalistului pe Instagram sunt grăitoare: destinații spectaculoase și fotografii de vis din toate colțurile lumii.

Acum Raluca este însărcinată și îi va dărui un copil lui "Ropo" la începutul anului viitor. 

Stelian Ogică a încercat să-și ajute ginerele înainte ca acesta să semne cu echipa lui Dorinel Munteanu și l-a contactat pe Gigi Becali pentru a-l propune la FCSB! Detalii AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează