DIVERSE  ·  METROSPORT

FOTO Top 10 al celor mai frumoase sportive din lume » O româncă a prins locul 3!

Corina Biriș +21 FOTO
Corina Biriș

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 10:34

Un medic primar specializat în chirurgie plastică a realizat un top al celor mai frumoase sportive din lume pentru ziarul Libertatea.

În top a fost inclusă și o sportivă din România, mai exact handbalista Corina Biriș, fostă jucătoare la U Cluj.

”O sportivă foarte tânără, superbă, cu un chip lucrat și îngrijit. Observ, în fotografiile puse la dispoziție, adaosul de gene, conturul de buze, machiajul intens al ochilor. Nu este neapărat un lucru rău, doar că la 20 de ani parcă este prea mult! Lăsând însă la o parte toate aceste ”suplimente”, pot să văd un chip frumos, bine proporționat, pomeții plini și arcuiți ideal. Nasul este impunător, dar frumos și feminin”, a fost o parte din descrierea realizată de medicul Adina Alberts.

Pe primul loc a fost clasată fotbalista americană Alexandra Morgan, urmată de jucătoarea de baschet Antonija Misura și de românca Corina Biriș. Pe locul 4 e jucătoarea de golf Blair O'Neal, iar pe locul 5 e Eugenie Bouchard. Topul complet, precum și descrierile detaliate, pe Libertatea.ro.

Citește și:

VIDEO & FOTO Messi chiar e băiat cuminte! Și-a ținut mâinile acasă, deși lângă el se agita un fotomodel superb: imagini inediteToată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, însă puțină lume știe cum arată soția lui. E medic stomatolog și e frumoasă foc. Iar acum și-a făcut curaj să vorbească. A vrut să se afle de la el
Libertatea
Comentarii (1)
Vlad Hartea  •  03 Decembrie 2018, 11:35

Pe cine naiba intereseaza clasamentul Adinei Alberts ??

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1