GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STEAUA

FOTO Vacanţă de lux pentru campioni » Cum au petrecut Chiricheş, Pintilii şi Rîpă

FOTO: Facebook +2   FOTO
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 14 iunie 2013 21:18

După un sezon cîştigat la pas în Liga 1, steliştii au profitat de perioada de vacanţă, în care s-au orientat către excursii de lux.

Szukala şi Gardoş au mers la Ibiza, unde s-au întîlnit cu fostul lor adversar din Europa League, Frank Lampard, dar nu sunt singurii jucători roş-albaştri care şi-au petreacut zilele libere pe cunoscuta insulă iberică.

Chiricheş, Pintilii şi Rîpă au ales aceeaşi destinaţie de vacantă. Cei trei stelişti au mers la Ibiza însoţiţi de partenerele lor.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (13)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Iunie 2013, 12:36
Postat de valyomanyd pe 14 Iunie 2013, 23:08

Daca Chiriches, Pintili si Rapa au mers cu partenerele, inseamna ca Gardos cu Szukala sunt ....parteneri ? :))

Mda...vorbesti din propria experienta se pare. Crezi ca e obligatoriu sa mergi cu "perechea" ca sa te distrezi undeva? Ba dimpotriva as putea zice :) Bravo lor daca s-au dus doar ei doi fara "bagaje" dupa ei, inseamna ca fost mult mai interesant (chiar ai ce vedea acolo...) insa nu cred ca Gardos si Szukala au plecat fara prietene (din nefericire pentru ei).

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Iunie 2013, 10:55

Pintilii, si-o fi luat si sapa ?

valyomanyd
valyomanyd  •  15 Iunie 2013, 00:52

Fetitzele Gardos si Szukala au recunoscut ca sunt rusinoase, au stat doua ore pana si-au facut curaj sa-l invite pe Lampard sa le satisfaca ! :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează