DIVERSE  ·  ȘEDINȚĂ FOTO

FOTO & VIDEO Pictorial de campioană! Nadia Comăneci a îmbrăcat ținute create special pentru ea, într-o ședință foto realizată la Palatul Mogoșoaia

Articol de — Luni, 04 Noiembrie 2019, 09:00

Cvintuplă campioană olimpică la gimnastică, Nadia Comăneci a realizat un pictorial special, în urmă cu puțină vreme, pentru a promova produse tradiționale românești. Totul s-a întâmplat într-o zi superbă de toamnă, în cadrul istoric și impunător al Palatului Mogoșoaia.

„A fost o zi plină, dar îmi place faptul că designerii sunt foarte creativi și aduc ceva nou de fiecare dată. Păstrez și port cu drag hainele pentru care am fost model, mai ales la evenimentele unde trebuie să îmbraci ceva unicat pentru a reprezenta locul de unde vii. Mă bucur că am ocazia să promovez tradițiile românești. Ținutele cu influențe tradiționale românești mă aduc mai aproape de România mea dragă în orice colț al lumii m-aș afla", a dezvăluit Nadia.

Alina Isakovic, manager IIANA, brandul românesc pentru care a pozat Nadia, detaliază experiența de acum câteva săptămâni: "Este o onoare pentru noi să o avem și în acest an alături de noi pe Nadia. Prin felul său de a fi știe să pună în valoare fiecare produs pe care îl poartă și mai ales să dea strălucire și eleganță. Promovăm și susținem tradițiile, valorile și lucrurile frumoase. Un procent din vânzarea anumitor produse vor merge către «Fundația Nadia Comăneci» pentru a încuraja și susține activitățile lor".

"Eu purtam ie și când eram mititică și știu foarte bine cât de importantă este tradiția în România. Hainele neoetnice pe care le-am fotografiat le voi lua cu mine și abia aștept să le îmbrac la evenimentele importante la care voi participa"
Nadia Comăneci

"Nadia este un om modest, implicat și care pune multă pasiune în tot ceea ce face. Am stat lângă un om atât de special"
Alina IsakovicClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (3)

cornelconasu  •  04 Noiembrie 2019, 14:15

A murdărit acel loc plin de istorie, cu fața ei modificată 100% !

cornelconasu  •  04 Noiembrie 2019, 14:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pote  •  04 Noiembrie 2019, 10:44

Promovati tinerii care lupta sa se afirme sa castige un ban. Lasati *** in pace sa se odihneasca. ***!Sunt gimnaste care au mai multe titluri decat *** asta. Andreea raducan va spune ceva?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1