GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CENTENARUL FRF

Franz Beckenbauer nu mai vine la Bucureşti!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2009 00:00

Printre cei aproximativ 600 de invitaţi care vor participa la Centenarul FRF se numără nu doar Michel Platini, preşedintele UEFA şi Sepp Blatter, şeful FIFA, dar şi o altă mare fostă glorie a fotbalului, Franz Beckenbauer (64 de ani). Căpitanul Germaniei, campioană mondială în '74, "Kaiserul" este preşedinte de onoare al Comisiei de dezvoltare şi asistenţă tehnică UEFA.

Acesta a anunţat aseară oficialii FRF că nu mai poate onora invitaţia de a participa la Bucureşti. Beckenbauer a fost ultima oară în România în 2004, cu ocazia disputării amicalului România-Germania, 5-1, în Giuleşti.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  12 Mai 2009, 16:55

Sa vedem cum iese Platini din chestia asta. Sa vedem ce zice maine. Sau poate a reusit petele frf sa-i vare o "paturica" in camera de hotel. Ca la asta ne pricem nu gluma.

 •  12 Mai 2009, 15:51

vedeti ca kaiserul a fost in ghencea la steaua-bayern 0-1

 •  12 Mai 2009, 13:39

pai ce sa ii vada pe dubiosii astia mioritici?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează