GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INEDIT

FREEZING RAIN » VIDEO 8 moduri prin care te poți deplasa fără să cazi prin București după ploaia înghețată

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 15:08

Fenomenul „freezing rain” a acaparat Bucureștiul, dar și alte orașe din țară. Oamenii se deplasează tot mai greu pe polei și se străduiesc la orice pas să nu își piardă echilibrul sau să cadă.

Ploaia căzută în ultimele zile deasupra Capitalei s-a transformat în gheață și a creat un adevărat haos.

În Canada această problemă apare mult mai des, așa că experții canadieni vin cu recomandări pentru a preveni alunecatul sau alte incidente.

Bineînțeles, primul sfat e să mergem încet și să fim siguri de fiecare pas făcut. Dacă simțim că piciorul ne alunecă, atunci e recomandat să nu mai facem altă mișcare și să așteptăm până se oprește și ne refacem echilibrul. Poate fi practicat și mersul pe lateral.

Toate sfaturile, cu exemple practice pot fi urmărite în clipul de mai jos:

 
Top 8 ways to walk on Montreal's icy sidewalks

Brave icy sidewalks with these eight great methods.

Publicată de Montreal Gazette pe Marţi, 24 ianuarie 2017

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
12luminaverde
12luminaverde  •  25 Ianuarie 2019, 18:21

In America de Nord, unde intalnim gheata de acest gen, lumea are in debara niste dispozitive care se ataseaza la incaltaminte, cu care pasesc bine merci pe gheata. Sfatul "sosit din Canada" era sa mergi incet??? Voua nu va e jena sa scrieti asa ceva???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează