DIVERSE  ·  DECES

Frizerul lui Cristiano Ronaldo, găsit mort într-o cameră de hotel! Era plin de sânge și înjunghiat de mai multe ori

Duminica, 03 Noiembrie 2019, 12:13

Ricardo Marques Ferreira, cunoscut ca frizerul vedetelor, printre care și Cristiano Ronaldo, a fost găsit mort într-un hotel din Elveția. 

Presa din Portugalia anunță că bărbatul a fost ucis după ce a fost înjunghiat de mai multe ori. A fost găsit la ora 14 de cameristă, când aceasta a intrat să curețe camera. 

Ricardo Marques Ferreira era în pat, plin de sânge și cu urme de înjunghieri cu cuțitul. Martorii spun că în cameră mirosea a alcool. 

 Bărbatul era din Madeira și trăia de doi ani în Elveția. Acesta se afla la hotel de o săptămână.  

Pentru moment, poliția nu cunoaște detalii despre motivele care au dus la această tragedie, dar lucrează la identificarea criminalului. 

CITEȘTE ȘI:

Cristiano Ronaldo, fără modestie! Nu crede că are vreun punct slab și explică filozofia lui de viață: „Fotbalul înseamnă multe lucruri neștiute”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (2)

cpt.ahab  •  03 Noiembrie 2019, 14:41

Messi e principalul suspect.

enigmaticul  •  03 Noiembrie 2019, 13:46

Nasol de tot, ăsta o să rămână netuns și neîngrijit de acuma!! Este foarte posibil ca, în timp, să capete look-ul lui Dan Alexa. Ai grijă Cristinel, mai ales că spuneai că ești cel mai în formă fotbalist, la vârsta ta. Deh......Dacă ți-au murit lăudătorii. La mintea ta de 6 clase, dacă te-ai strofoca puțin, ai vedea că au fost fotbaliști de elită care au jucat sau joacă, la înalt nivel, până la 39-40 ani. Vezi Zlatan care mai joaca, Andrea Pirl0....etc. Mă tem că pe la 39 ani dacă mai intri pe teren vei arăta ca o broscă ...pe burtă.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1