GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSSEY, EROUL BRAŞOVULUI

Funeraliile lui Dossey, la Hîrşova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 decembrie 2008 00:00

Fostul portar de la FC Braşov, Rapid şi Pandurii Tg. Jiu, decedat ieri dimineaţă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, va fi îmormîntat mîine, la ora 12:00, la cimitirul musulman din Hîrşova

Soţia ghanezului va fi ajutată de către comunitatea musulmană să îndeplinească datina religiei lui Ibrahim Dossey, al cărui trup neînsufleţit va fi dus apoi în oraşul unde mîine va fi înhumat.

Fostul goalkeeper, în vîrstă de 36 de ani, s-a stins ieri din viaţă din cauza unui stop cardio-respirator la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde fusese mutat cu nici o zi înainte. Acesta a stat în comă aproape trei luni, după ce, pe 13 septembrie, a fost victima unui accident rutier în apropiere de Breaza.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  10 Decembrie 2008, 22:54

Suntem alaturi de Ibrahim Dossey, vezi atitudinea www.BrasovFANS.ro pentru ziua inmoramantarii.

 •  10 Decembrie 2008, 15:13

Condoleante familiei si celor apropiati si sigur va fi tinut minte de fanii echipelor pe la care a trecut acest portar valoros dar neexploatat suficient.Dumnezeu sa il ierte si sa se odihneasca in pace!!

 •  10 Decembrie 2008, 15:10

Dossey - eroul Brasovului. Si brasovul ce a facut pentru Dossey ??? Nimic ....Se pare ca taranul de Vama prefera ajutorul post mortem.Sper sa ajunga si el in situatia asta vreodata.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează