GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INFARCT

Gabi Balint face haz de necaz: „Credeam că FCSB - CFR va fi un meci de infarct” » Când va ieși din spital

Articol de GSP - Publicat luni, 23 septembrie 2019 11:41

Starea de sănătate a lui Gabi Balint (56 de ani) este bună, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la inimă. Vineri va fi externat din spital. 

Dan Filoti, moderator TV Digi Sport, a oferit ultimele amănunte despre starea de sănătate a fostului mare fotbalist care nu și-a pierdut simțul umorului în ciuda momentelor dificile prin care a trecut: „Am primit mesaje pe Whatsapp de la Gabi Balint, care vede emisiunea. Mi-a zis: «Credeam că FCSB - CFR va fi un meci de infarct. N-a fost»”.

Gabi Balint a fost operat vineri seară, la Spitalul Fundeni din București, și i-au fost montate trei stenturi la inimă, iar familia îi este alături. 

„Vă mulțumesc pentru toate încurajările și gândurile bune! Gabi Balint a rămas la fel de puternic cum îl știm și este bine acum! Are alături o echipă minunată de medici la Fundeni, ceea ce mă face sa ma închin încă o dată in fața profesionalismului cardiologilor români! Stars can’t shine without darkness (n.r. Stele nu pot străluci fără întuneric)”, a fost mesajul postat de către Luciana Pop, iubita lui Gabi Balint. 

VEZI ȘI:

SPARTA - SLAVIA 0-3 // VIDEO Ultrașii s-au răzbunat pe Stanciu și au aruncat cu șobolani de pluș: „Trădătorule, Iuda” » Antrenorul Slaviei: „Îmi scot pălăria în fața lui Nico”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează