GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  POLITICĂ

Gabriela Firea își face echipă de nume mari pentru Primărie! Anghel Iordănescu, Dumitru Dragomir și alți oameni de sport, propuși la Consiliul General

Anghel Iordănescu, în stânga Gabrielei Firea
Anghel Iordănescu, în stânga Gabrielei Firea

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 16:46 / Actualizat luni, 17 august 2020 17:58

Gabriela Firea (48 de ani), actual primar al Bucureștiului și candidat la un nou mandat în fruntea Capitalei din partea PSD, a cooptat în echipa sa de consilieri mai multe nume marcante din sportul românesc.

Acestea sunt: Anghel Iordănescu (70 de ani), Dumitru Dragomir (74), Cornel Dinu (72), Daniel Pancu (43) și Elisabeta Lipă (55). Marea surpriză este Daniel Pancu, cel care tocmai a plecat înapoi în orașul său natal, Iași, unde a fost numit antrenor la Politehnica. Anghel Iordănescu și Dragomir au mai avut tangențe cu politica, au fost senatori.

Lista pentru posibilul viitor Consiliu General al Capitalei îi mai cuprinde pe Petre Roman, prim ministru al României între 1990 și 1991, pe actrița Monica Davidescu, regizorul Sorin Ilieșiu și cadre medicale, profesori, juriști și ingineri, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook oficială a Gabrielei Firea.

Personalități marcante ale țării și Capitalei ni se alătură pentru a continua ceea ce am început acum 4 ani: modernizarea Bucureștiului! Așa cum am lucrat în ultimii 4 ani, așa vom lucra și în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, și mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate - Gabriela Firea, pe Facebook

Reacțiile lui Dumitru Dragomir și Cornel Dinu

Eu am venit alături de dumneavoastră pentru că știu sigur că veți câștiga. Mie nu îmi place să pierd, ca să ne înțelegem de la început. Vă mulțumesc pentru faptul că sunt alături de dumneavoastră. Cred că nu m-ați luat de la sport, ci de la faptul că fac cel mai frumos bloc din Capitală la această oră, unul dintre cele mai frumoase din această țară. Și cred că am făcut cea mai frumoasă Ligă din lume: clădirea Ligii. Făcută de Anca Petrescu ca arhitect, dar eu am făcut-o, cu finanțare și tot. Am făcut câteva blocuri în această Capitală, știu cu ce se mănâncă aceste alegeri pentru că de 30 de ani, exceptând ultimii 4 ani, sunt numai în alegeri - Dumitru Dragomir, către Gabriela Firea

Mi s-a făcut această propunere și, fiindcă doamna Firea m-a făcut cetățean de onoare în decembrie 2019, am acceptat fiindcă vreau să fiu alături de bucureșteni, la fel cum sunt alături și de târgovișteni, pentru că acolo m-am născut și sunt și acolo cetățean de onoare

- Cornel Dinu, pentru GSP.ro

Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie 2020.

Mai multe știri de actualitate:

Fanii lui Dinamo vor bani mulți de la Cortacero! Cerere clară: „Să investești minimum 3,6 milioane de euro pe an”

Simona Halep NU va participa la US 2020: „Voi rămâne să mă antrenez și să concurez în Europa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
137729076992236
Conache Pavel  •  18 August 2020, 06:10

Vai de Bucuresti cu asa primar general , Doamne fereste!, si cu acesti consilieri care-si vand gloria obtinuta cu truda pentru "cativa leuti in plus" celui mai "prost" P.G. din istoria Bucurestilor. Ce nu fac oamenii pentru bani si alte avantaje, RUSINE DOMNILOR SI DOAMNELOR fosti mari sportivi.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  17 August 2020, 20:55

Mai terminati ca astia nu gasesti in tot Bucurestiul , si asta este capitala europeana cu cei mai multi prosti pe metrul patrat !

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  17 August 2020, 19:52

Pancone merita... A transformat academia in Rapid si toti prostii l au crezut, merita in politica...psd trebuia sa l răsplătească.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează