GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVESTIȚIE

VIDEO Dumitru Dragomir, investiție colosală în București » 14 milioane de euro pentru un proiect imobiliar de lux

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 10:19

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, se pregătește să facă o investiție serioasă în domeniul imobiliarelor. 

Nu mai e niciun secret că foștii sau actualii oameni de fotbal din România aleg să-și pună banii la bătaie pe piața imobiliară. După ce George Copos tocmai ce și-a inaugurat o uriașă clădire de birouri, Dumitru Dragomir contracarează cu o investiție serioasă. 

Compania imobiliară controlată de familia Dragomir lucrează la un proiect imobiliar de lux în apropierea Parcului Herăstrău. 

Potrivit site-ului profit.ro, ansamblul va cuprinde 72 de apartamente și 94 de locuri de parcare, valoarea totală a investiției fiind estimată la 14 milioane de euro. 

Dragomir, la GSP Live: „Fac cel mai frumos bloc din București!”

Invitat recent la GSP Live, Dumitru Dragomir a vorbit pe larg despre proiectul imobiliar la care lucrează în Herăstrău. 

„Fac cel mai frumos bloc din București! Cel mai frumos și cel mai așezat. Dacă nu va fi așa, să nu mai stați de vorbă cu mine! Stau toată ziua pe șantier, sunt angajatul fiului meu. Fac un bloc la 200 de metri de Herăstrău. Este multă muncă, dar munca mă ține verde. Mă duc acolo și stau toată ziua”, a declarat Dragomir, la GSP Live. 

„Acet proiect e vârful nostru de lance”

Mai multe detalii despre proiect au fost oferite de Bogdan Dragomir, fiul fostului președinte al LPF, care e directorul companiei.

 „Tatăl meu a fost mereu atras de zona imobiliară și mi-a transmis și mie acest spirit. În trecut, am mai dezvoltat și alte proiecte în București, spre exemplu în Cotroceni, Aviației și în Pipera. Acest nou proiect, Herastrău Park View, este însă vârful nostru de lance. Avem planuri de dezvoltare în continuare. Ne uităm constant după terenuri într-o zonă de investiții între 10 și 20 milioane euro”, a declarat fiul lui „Corleone”, conform sursei citate.

Vezi și: 

George Copos și-a îndeplinit marele vis: a deschis turn de birouri cu 25 de etaje în nordul capitalei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
103798407052226
 •  08 Martie 2020, 12:53

nea mitica asta-i destinu romanilor !!! daca te nasteai in franta,vidoq scria pe matale !!!

111532340455383
Bica Radiera  •  08 Martie 2020, 11:50

romanii vor ramine cu intrebarile iar smecherii cu banii . copos, dragomir, badea, tiriac, borcea , micula sint doar citiva care ar trebui sa faca puscarie la greu . dar tara asta are legi pentru fraieeri si alte legi pentru smecheri. recent tatoiu si florin zamfirescu sau fosta stela popescu spuneau ca oamenii din arta si sportivii mari trebuie sa beneficieze de altfel de judecati. si atunci dece sa mai fie legea oarba? ea este ca o bariera unde ciinii trec pe dedesupt , pasarile pe de-asupra si fraierii stau pina se ridica. nastase beat si ridiculiezea legea. apoi tara dupa cum a injurat-o pe o arbitra de tenis in cometitie unde era antrenorul echipei nationale. tiriac isi salveaza copilul facind sa dispara probele de la dosar el insusi fost turnator cu numel ede cod titi ionescu. si el si nastase paraseau romania cu o zi inainte de brambureala din 89 cu ajutorul legatiei franceze si dusi la aeroport de cornel dinu. iata-i cum au bani peste bani puscariabili sau fosti puscariasi. parca dat cu flit unei populatii saracite si prostite. din acest motiv nu se poate face nimic acolo. noul roman este smecher de smecher si atit. banul conteaza. in rest cinei harnic si munceste ori e prost ori nu gindeste. bravo domnule dragomir! din fost militean barbugiu care stie ceva sa citeasca de prin ziare s-a ajuns. bine spunea petrica tutea ca daca stia ca va face puscarie pentru niste iditoti mai bine se sinucidea. dar cui sa ii mai pese? bravo natiune! bravo!

1845104425622181
Grigore Dumitru  •  08 Martie 2020, 08:37

ANAF stie???

Vezi toate comentariile (24)
Comentează