GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO 35 de imagini fierbinți » Aza Gabriela "dinamitează" Instragamul: "E imposibil să rezist tentației!"

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 09:39

Gabriela Amzaru, fata cu voce de aur, a făcut 5 ani atletism, e pasionată de muzică şi de dans, fiind remarcată de cei mai buni compozitori din România

Are 19 ani și e născută în Călărași. A fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar de atunci Aza, așa cum e cunoscută în industria muzicală, face senzație pe scenă și-n aparițiile publice. Imediat după ce-a apărut în lumina reflectoarelor, Gabriela a semnat un contract de profesionist cu Adrian Sînă, iar din acel moment au început să curgă concertele.

Deși în această perioadă e prinsă cu înregistrările în studio pentru un nou single, Aza recunoaște că are timp de sală și nu dă înapoi chiar dacă este foarte obosită. "Sportul este pentru mine o activitate care îți poate influența stilul de viață, sănătatea și aspectul fizic. Cu toate că uneori am un program full, extrem de aglomerat, și am mult de tras ca să fac tot ce-mi propun, nu vreau să ratez niciun antrenament. Merg la sală, mă țin de programul pe care-l am și reușesc să fiu de trei ori pe săptămână în sala de sport. Am un program superîncărcat, dar în trecut am făcut 5 ani de atletism, am câștigat numeroase premii și am rămas cu o experiență minunată. Niciodată nu las sala de sport pe ultimul plan!", spune Gabi.

Aceasta a avut și-un antrenor personal. "Mă motiva să merg mai des la sală și îmi dădea cele mai bune sfaturi legate de sport. Îmi spunea ce trebuie să fac ca să am un stil de viață mai sănătos, ce trebuie să mănânc și ce exerciții am pentru fiecare zi. Un regim alimentar nu am avut niciodată, mereu am încercat să mănânc cât mai sănătos și să am grijă de mine. Recunosc că sunt și preparate de la care mi-e greu să mă abțin, dar trebuie să fac asta. E dificil cu dulciurile, recunosc. E imposibil să rezist tentației".

Aza dezvăluie că atunci când timpul îi permite merge pe stadion. "Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
bulletproof
bulletproof  •  30 Septembrie 2018, 13:23

Poza 23/36 e făcută pe terasa blocului meu, ... 'să moară mama, de nu-i asa' ! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bernard27
bernard27  •  30 Septembrie 2018, 11:07

Daca se demachiaza, daca renunta la photoshop...e jale! O carcasa cu minte de 2 lei si cam atat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează