GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALA FIFA THE BEST

GALERIE FOTO Adelina și Cristi Chivu au strălucit la Gala Fifa The Best » Soțiile jucătorilor au întors toate privirile la evenimentul de la Milano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 12:13

La Milano, în splendida Scala, a avut loc luni Gala Fifa The Best, eveniment în urma căruia Leo Messi a fost numit cel mai bun jucător din 2019. Fotbaliștii și minunatele lor partenere au întors toate privirile.  

La evenimentul select a luat parte și Cristi Chivu, însoțit de Adelina, superba sa soție. Cei doi au fost lăudați în social-media pentru chimia de care au dat dovadă la gală, fiind incluși în topul celor mai frumoase cupluri prezente la Milano. 

Sergio Ramos și Pilar Rubio, Leo Messi și Antonella Roccuzzo sau Marc-Andre ter Stegen și Daniela Jehle au fost alte perechi care au sclipit pe covorul roșu. Mai multe imagini, în galeria foto de mai jos: 

+5 FOTO

În cadrul Galei FIFA The Best, legendarul Lionel Messi a primit distincția pentru cel mai bun jucător din 2019. Au mai fost premiați Megan Rapinoe (cea mai bună jucătoare), Jurgen Klopp (cel mai bun antrenor), dar și românul Dániel Zsóri, autorul celui mai frumos gol din 2019. Detalii, AICI!

Vezi și: 

FOTO Victoria Lopyreva l-a făcut uitat pe Messi la Gala FIFA The Best » Rusoaica a întors toate privirile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
853246084756615
Marcel Popa  •  26 Septembrie 2019, 09:41

A eclipsat de aia nu mai iasa soarele de câteva zile de la frumusețea răpitoare a Adelinei, fost miss World.Voi nu vedeti ma ca a îmbătrânit si e buhaita si Chivu la fel?

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  25 Septembrie 2019, 19:39

Mai nou citesc ca turturica lui Johannis a eclipsat-o pe Melania Trump. lol. Voi astia cu gazeta aveti obsesia eclipselor, or what? Adica aia care-a trait din si in moda o viata intreaga e eclipsata de profa de Medias! Foarte interesanta afirmatie, prin ridicolul ei. Si un alt amanunt, legat de toaleta Johannicei, eu as fi evitat o rochie albastra in Casa Alba, cunoscuta fiind povestea rochiei albastre a Monicai, patata de taurasul Clinton. Prevesteste oare ceva asemanator?

pma77
pma77  •  25 Septembrie 2019, 15:05

Chivu tot pe la juniorii lui Inter antreneaza? :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează