GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Alexandra nu ține cont de nimic și pozează provocator în orice moment! Imagini INCENDIARE cu noua vedetă din muzica românească

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2019 10:31

Alexandra Tănăsoiu a făcut patinaj artistic când era mică, nu lipsește din sală și de pe stadion, și recunoaște că face pariuri cu tatăl ei pe cine câștigă meciurile pe care le urmărește

Are 20 de ani și-a devenit cunoscută în industia muzicală după ce-a participat la X Factor România, show-ul produs de Antena 1. De-atunci au început colaborările, concertele și evenimentele private.

Anul trecut a lansat sigle-ul "Dor de vară", iar prima zi a noului an a prins-o pe scenă, la Iași, unde a fost invitată să susțină un recital de Revelion.

Chiar dacă e prinsă cu zeci de concerte și înregistrează săptămânal în studio, Alexandra nu lipsește din sala de sport. "Merg de două, trei ori pe săptămână, dar depinde foarte mult de ce program. Sportul pentru mine este un mod de relaxare, de ați face ziua mai bună și mai ușoara! În plus atunci când faci sport ai clar nevoie de muzică, deci totul se leagă perfect pentru mine. Nu am încă un antrenor, dar îmi doresc să-l găsesc pe cel mai potrivit care să mă motiveze și să îmi dea sfaturile cele mai bune", spune Alexandra.

Artista a făcut sport încă de mică atunci când: "Mergeam la patinaj artistic și îmi plăcea foarte mult. Acum, când nu merg la sală mai merg pe bicicletă, role, iar anul trecut am învățat să schiez. Trebuie să am grijă de mine, să fac sport și da... să fiu atent la tot ce mănânc. În ultima vreme nu prea mai mănânc carne și evit cât de mult pot dulciurile. Dar nu mă pot abține de la înghețată. Offf! Și de la ciocolata albă. Ha, ha, ha!".

Alexandra Tanasoiu +15 FOTO

Chiar dacă e fată, Alexandra nu spune "nu" unui meci de fotbal: "Chiar am mers pe Arena Națională la meciuri. Îmi place foarte mult fotbalul, dar și tenisul. Merg la meciuri, mă uit mereu la televizor. Chiar mai fac pariuri cu tata pe cine câștigă". 

"Pe plan muzical vreau să ajung în inimile oamenilor cât pot eu de mult. Sper să ajung cât mai sus pentru că îmi pun tot sufletul în ceea ce fac"
Alexandra Tănăsoiu, artistă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1735767466699239
Mike Che  •  10 Februarie 2019, 13:26

Silicoane, silicoane...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează