GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Antonia, cea mai hot artistă din România: „Îmi lucrez toate grupele de mușchi, posteriorul și abdomenul”

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 12:47

Antonia merge la sală, trage tare cu un antrenor personal, iar atunci când nu intră în programul normal de antrenament are exerciții pe care le face acasă și de la care nu se abate. 

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și de peste hotare, conform clasementelor internaționale. În vârstă de 30 de ani, Antonia este mamă a trei copii și cu toate acestea se poate mândri cu un fizic de invidiat. Artisa postează des filmulețe din sala de fitness și recunoaște că merge des. 

Lucrez la sala, uneori cu antrenor personal. Uneori, chiar și acasă fac exerciții. Îmi lucrez toate grupele de mușchi, posteriorul, brațele, picioarele, abdomenul. Îmi plăcea perioada în care făceam cinci antrenamente pe săptămână! 

Acum, din păcate, nu mai reușesc să fac sport la fel de des. Știi cum este, niciodată nu ești mulțumit sută la sută de cum arăți, îmi găsesc mereu defecte. Pot să spun că am noroc de o moștenire genetică bună, fac sport, din când în când merg la masaj și, desigur, am grijă ce mănânc. Deși, de multe ori, se întâmplă să mănânc doar o dată sau de două ori pe zi”, spune Antonia. 
 

Artista e mamă, iubită, cântăreață, dansatoare, oare cum face față responsabilităților? „Devine obositor, uneori sau de mai multe ori. Depinde, dar merită totul! Mă simt împlinită și sunt foarte fericită cu tot ceea ce am. E o responsabilitate mare cu un copil, dar cu 3? Sigur că da, dar mă descurc. 

Mi-am asumat și mi-am dorit foarte mult. Eu și Alex stăm cu ei și, dacă noi avem treabă ca și acum, stau cu bunicii. Noi vrem foarte mult să facem parte din viața lor. Dacă îți iei bonă nu înseamnă că nu vrei să faci parte din viața lor. Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă”, recunoaște vedeta pentru revista VIVA!. 

„Sunt înnebunită după sushi și aș mânca întruna. În ceea ce privește pastele, cred că multe femei se confruntă cu această problemă. Aș mânca multe, dar îngrașă, așa că le consumăm mai rar. Îmi place și ciocolata” 
Antonia, artistă

Vezi și:

FOTO Soția unui fotbalist, numită președintele echipei: „Suntem mândri cu o astfel de leoaică. Nu mai avem voie să fim pe locul 2”

GALERIE FOTO Cea mai sexy prezentatoare de la Kanal D, asaltată de fotbaliști: „Erau 3 sau 4 de la aceeași echipă, în același timp”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  03 Noiembrie 2019, 15:05

din pacate,creierul nu ti,l poti lucra. De fapt..cand ai maximum doi neuroni...nici nu e cazul...

alexzece
alexzece  •  03 Noiembrie 2019, 14:53

Pacat ca nu lucrezi si creierul,acolo ai lipsa cea mai mare...''artisto'' fara pic de talent.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează