GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

GALERIE FOTO Ce cadou! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au răsfățat fiul la majorat

sursă foto: instagram @lucareghecampf._, @sarahh, @anamariaprodanreghecampf +4   FOTO
sursă foto: instagram @lucareghecampf._, @sarahh, @anamariaprodanreghecampf

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 14:59

Băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, a primit un cadou superb din partea părinților săi, cu ocazia aniversării a 18 ani: o Toyota Land Cruiser.

Luca locuiește alături de tatăl lui și de Anamaria în Dubai, unde învață și duce o viață de lux. Acesta ține totuși legătura cu mama lui, Mariana Pfeiffer, și în vacanțe o vizitează în Germania.

Luca a devenit major astăzi, iar părinții săi i-au făcut un cadou pe cinste. Anamaria Prodan a postat pe contul său de instagram imagini cu mașina de senzație primită de proaspătul major, o Toyota Land Cruiser, care are un preț de catalog de 67.000 de euro. 

„La mulți ani băiatul meu frumos, deștept, minunat! Să ne trăiești 10000 de ani fericit și sănătos! Să ne aduci numai bucurie! Happy birthday Luca”, a scris Anamaria Prodan Reghecampf, mama lui vitregă.

Citește și:

FOTO Imagini electrizante » Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, îi calcă pe urme: cum s-a pozat pe Instagram

Dennis Man, „perla” lui Gigi Becali, și-a dezvoltat propriul business, la doar 21 de ani: în ce a ales să-și investească banii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
adi2008
adi2008  •  16 Martie 2020, 09:10

Cam zgarcit la punga. O data face baiatul 18 ani si chitra asta ii cumpara Toyota.

zizu
zizu  •  16 Martie 2020, 07:51

Veceți că am și eu o vecină,căreia i a răsărit frumos salata iar câinele ei,a făcut o gaură,în gardul celeilalte vecine....

persanu
persanu  •  15 Martie 2020, 23:40

Reghe pare un om cu capu pe umeri , cel putin cand apare in public se comporta ca un om obisnuit , rafinat. Sa stai cu asa ceva langa tine , doamna palmier . Hai lasa ca iese in public ca zice prin presa ce zice , bravo lor , fac bani felicitari. Bai omule dar sa stai cu asa ceva in casa inseamna ca si tu esti de teapa ei . Altfel nu ai cum. Deci varianta lui Salam dar Feminina si alba. Daca as fi om de afaceri mi-ar fi rusine sa ma intalnesc cu asemenea femeie sa vorbesc despre afaceri . Cu ea as putea vorbi cel mult despre ce se intampla pe po/rnhub . Are un stil de Ferentari desi ea are impresia ca este o femeie rafinata , nici pe departe. Nu ca nu ar dori-o lumea , ca e buna femeia la varsta ei , si cu bani si descurcareata , ba omule cand deschide gura , e SATANA :)))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează