GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Face show printre aparate » Merge în fiecare zi la sală, unde are un program special de pregătire cu parte de cardio și ședință de înot

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 09:00

Ligia merge în fiecare zi la sală, unde are un program special de pregătire cu parte de cardio și ședință de înot

Ligia Moldovan a devenit celebră la primul sezon X Factor România, iar momentul de glorie l-a cunoscut după ce-a lansat piesa "30 de grade", cu aproape 24 de milioane de vizualizări pe YouTube.

La începutul acestui an, Ligia a născut, apoi frumoasa roșcată s-a reapucat serios de muzică, dar mai ales de sport! "E starea mea de euforie și satisfacție personală. Dar să nu mă înțelegeți greșit, asta se întâmplă la sfârșitul antrenamentului, când savurez senzația de relaxare deplină fără de care nu am cum să răzbesc. Ha, ha, ha! Fac sport aproape în fiecare zi. Dacă se întâmplă să nu ajung la sală, reușesc să fac acasă circuite cu greutatea corpului. Sunt la fel de eficiente ca antrenamentele de la sala de fitness", spune Ligia.

Aceasta face și alte sporturi: "Îmi place să înot după fiecare antrenament. E o meditație ideală pentru mine. Am cochetat în trecut și cu tenisul, însă am renunțat. E un sport mult prea dur pentru articulații. Bicicleta o includ în fiecare antrenament ca parte de cardio, câte 25 de minute. Am avut și un antrenor personal care m-a ajutat foarte mult, dar de doi ani mă antrenez împreună cu soțul meu, Constantin, care e, de altfel, foarte priceput în zona asta. Ne place mult să lucrăm împreună!".

Ligia a mers de mică pe stadioane, iar acum nu ratează evenimentele importante. "Mă ducea tata la meciuri pe stadion. Acum urmăresc foarte des meciuri de tenis, la televizor, și mă bucur de fiecare meci al Simonei Halep. O susțin și abia aștept să o văd din nou în turneu. Până atunci încerc să mă abțin de la înghețată și ciocolată. Yummy! Alimentația sănătoasă reprezintă stilul meu de viață. Dar mai mult decât atât, cred în alimentația echilibrată și am «un caiet» în care mai trec din când în când abaterile", recunoaște artista.

"Voi scoate materiale mult mai des ca până acum, pentru că urmează și lansarea albumului Yin și Yang, un album la care lucrez intens. O să mai vină și un proiect foarte fain despre care voi reveni cu detalii cât mai curând"
Ligia Moldovan, artistă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lumaxus
lumaxus  •  02 Decembrie 2018, 13:12

Si unde este galeria foto? V-a lăudat degeaba Tolontan pt. face-lift-ul siteului. Mai este mult de lucru. Nu este optimizat pentru mobil, articolele sunt afisate pe jumătate etc. Versiunea anterioara era functionala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close