GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Ilinca Băcilă arăta impecabil și de fiecare dată își face timp să meargă la sală » "Sportul îmi dă mai multă încredere în mine"

Articol de - Publicat duminica, 16 septembrie 2018 08:56

Ilinca s-a făcut remarcată la "X Factor" și la "Vocea României", iar de atunci a început să aibă colaborări cu Filarmonica Iași, Opera Română din Cluj, dar și Teatrul Dramatic din Brașov.

La începutul lui 2017, colaborează cu Alex Florea și participă cu melodia "Yodel it" la selecția națională Eurovision România, câștigă la București și ajunge în finala internațională de la Kiev, acolo unde termină pe locul 7. Clujeanca, artista celor de la CAT Music, lucrează deja intens în studio pentru un nou single, dar are timp și de mișcare. Face sport, nu fuge de sala de fitness și se simte excelent.

"Sportul a fost dintotdeauna un mod de relaxare pentru mine. De mică am practicat multe sporturi, gimnastică, volei, handbal, schi, și pot să spun că până în ziua de astăzi, sportul îmi dă mai multă încredere în mine și mă face să mă simt mai sănătoasă. Chiar dacă în ultima vreme n-am apucat să mai merg așa des la sală, o să mă întorc în curând.

Totuși, dansez zilnic alături de cel mai bun prieten al meu, care este coregraf. Încerc să urmez un stil de viață vegetarian, dar uneori mai simt nevoia de carne și atunci mai ofer corpului ceea ce îmi cere. Nu beau nici cafea și nu prea mănânc zahăr sau dulciuri. Problema este însă că nu reușesc să îmi stabilesc un orar al meselor și mănânc foarte haotic", recunoaște Ilinca.

Artista pentru care "urmează o perioadă de căutari și, sper eu, descoperiri" e pregătită să vină cu noutăți. "Am multe idei și mi-aș dori ca următoarele proiecte pe care le voi lansa să fie coordonate în mare parte de mine. Totodată, voi dedica mai mult timp canalului meu de YouTube. Aș accepta, cu siguranță, să fac și imnul unei echipe de fotbal, dar doar dacă ar fi o formație din Cluj", spune Ilinca.

Chiar dacă e fată, aceasta dezvăluie că a fost și pe stadion: "Țin minte că tatăl meu era CFR-ist și mă lua cu el la toate meciurile. Mă distrez la meciuri, dar acum sunt mai captivată de partidele de baschet. În plus, sunt un mare fan al Simonei Halep, dar nu mă pricep atât de bine la tenis. În schimb, iubesc gimnastica și o admir mult pe Diana Bulimar".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close