GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO INCENDIARĂ Artista de doar 19 ani care incendiază internetul: "Sportul e viață, sănătate și sursa ambiției mele!"

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 08:00

Florena Șandro a devenit cunoscută în urmă cu cinci ani, când a decis să participe la show-ul de talente X Factor, unde a ratat la limită calificarea în semifinalele concursului. S-a remarcat printr-un timbru special, o răguşeală moştenită de la mama ei, care o face unică.

Studentă la Facultatea de Arte din cadrul Universității din Oradea, Florena arată nemaipomenit, dar secretul vine chiar din sala de sport. "Încerc să ajung cât de des pot și oricât de obosită aș fi, îmi închei ziua cu o oră de sport. În mod normal, fac trei-patru antrenamente pe săptămână. Sportul reprezintă o mare parte din mine și din educația mea. Deși muzica este marea mea iubire, nu pot să văd viața fără sport. Sportul e viață, sănătate și sursa ambiției mele! Merg cu bicicleta, cu rolele, înot și încerc să ajung în fiecare iarnă să schiez. Ador să învăț sporturi noi", spune Florena.

Chiar dacă este ocupată cu muzica și concertele, orădeanca e atentă la ce mănâncă: "Sunt pasionată de nutriție, citesc zilnic ceva interesant despre asta. Cum mă mențin? Un regim echilibrat și cât mai bio este cheia. Am prieteni pasionați de sport care m-au învățat să mă antrenez cât de cât corect. Am învățat multe și de pe internet.

Atât timp cât nu faci sportul ca pe un job, nu mi se pare că ai neapărat nevoie de un antrenor! Și, oricum, mănânc carne sau legume doar din grădina bunicii mele. Beau sucuri foarte rar, prefer să mi le fac eu acasă. Sunt pofticioasă și îmi place să gust cam orice, dar nu sunt dependentă de ceva".

Florena va intra cât de curând în studio pentru noi piese și e gata să surprindă pe toată lumea: "O mare dorință a mea este să cânt ceea ce simt și să compun. Muzica să fie locul unde sufletul meu se descarcă ori de câte ori are nevoie!".

"De curând am mers pe stadion la două meciuri. Unul la Cluj și-al doilea, acasă, la Oradea, la gala dedicată lui Mihăiță Neșu. Acolo am avut onoarea să-l văd pe Hagi, dar și pe alți mari jucători de valoare din România"
Florena Șandro, artistă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
speedy_gonzales
speedy_gonzales  •  18 Noiembrie 2018, 10:42

Articol de sport fara indoiala. Ce a ajuns siteul asta? Ati luat pozele de pe undeva de pe matrimoniale? E prietena cuiva din redactie?

alexbarosanu
alexbarosanu  •  18 Noiembrie 2018, 10:35

fara interes

Vezi toate comentariile (2)
Comentează