GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Jessie, artista din noul val cu o apariție pozitivă, energică și fresh! „În sală fac antrenamente de forță”

Jessie Baneș +17   FOTO
Jessie Baneș

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2019 09:00

Jessie Baneș are un program bine pus la punct: luni, miercuri și vineri face antrenamente de forță sau crossfit, iar marți și joi sunt zilele speciale pentru ședințele de cardio

Jessie are 22 de ani și este o artistă din noul val. O apariție pozitivă, energică și fresh. A devenit cunoscută după ce în 2015 a participat la show-ul "Vocea României" transmis de ProTV, apoi la "The Four" la Antena 1. A colaborat cu Marius Moga, iar în 2018 a ratat la limită accederea în finala Eurovision România. Artista din Bihor colaborează cu CAT Music alături de care a lansat single-ul "Ultima piesă de dragoste".

Chiar dacă muzica e marea sa dragoste, Jessierecunoaște că datorită sportului arată excepțional. "Reprezintă un mod de viață, dar mai presus de toate înseamnă sănătate, disciplină și ambiție. Pentru mine, sportul este ca o terapie, este psihologul meu, este vacanța în care reușesc să mă relaxez și să mă deconectez de la tot ce înseamnă viața de zi cu zi și problemele ei.

Merg la sală în fiecare zi a săptămânii, mai puțin în weekend, când am concerte. Luni, miercuri și vineri fac antrenamente de forță sau crossfit, iar marți și joi sunt zilele de cardio. Îmi plac foarte mult exercițiile în care îmi folosesc propria greutate, iar în cazul meu acest tip de antrenamente a dat și rezultatele cele mai bune", recunoaște artista.

Jessie Baneș +18 FOTO

Pe lângă sală, Jessie are un program plin: "Îmi place foarte mult să înot, îmi amintesc că în adolescență, pe o perioadă de trei ani, am făcut înot de performanță. Abia aștept să vină primăvara să încep să mă plimb din nou prin parc cu bicicleta, cu căștile în urechi, să pedalez și să uit de griji, sau să joc baschet.

Așa reușesc eu să mă relaxez după o zi plină. Am grijă la alimentație și mănânc cât mai sănătos pentru a mă menține. Încerc să apelez foarte rar la fast-food sau dulciuri. Însă o dată sau de două ori pe săptămână am voie să îmi fac de cap! Ha, ha, ha!".

"Am un antrenor personal care stă mereu cu bățul pe mine. Am unele zile în care sunt mai leneșă, iar dacă cineva nu mă împinge de la spate, tind să lungesc antrenamentele sau, dacă simt că este prea greu, să renunț"
Jessie Baneș, artistă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează