GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STADION

GALERIE FOTO "N-aveți o lopată și o folie de nailon?" » O echipă din România solicită urgent ajutor înaintea meciului cu FCSB

FOTO: Facebook CSM Piatra Neamț +2   FOTO
FOTO: Facebook CSM Piatra Neamț

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 13:09

A nins abundent la Piatra Neamț, iar gazonul sintetic al celor de la CSM Ceahlăul a fost acoperit aproape în totalitate cu zăpadă.

Totul s-a petrecut chiar înainte de meciurile pe care echipele de juniori ale nemțenilor trebuie să le dispute cu FCSB în Liga Elitelor U19. Oficialii echipei au lansat un apel pe Facebook, încercând să mobilizeze lumea pentru a le da o mână de ajutor la deszăpezirea terenului. 

"Avem nevoie de ajutor! CSM Ceahlăul face un apel la orice persoană doritoare în a ne ajuta să pregătim terenul cu gazon sintetic pentru jocurile oficiale cu FCSB.

Din cauza ninsorii din ultimele zile terenul este impracticabil şi astfel jocurile programate miercuri, 21.11.2018 cu FCSB au fost amânate cu 24 de ore. Ne dorim ca aceste meciuri să se joace pentru a nu pierde cu 0-3 şi pentru a nu fi amendaţi! Aşadar, cine are o lopată şi o folie de nailon este aşteptat să ni se alăture" Comunicat CSM Ceahlăul

Vezi și: Revoltă a fanilor lui FC Argeș împotriva echipei lui Dică: "Afară din patria lui Dobrin!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
baba_yaga
baba_yaga  •  20 Noiembrie 2018, 13:28

Păi, ce mai așteaptă folcloristele ? Să pună urgent osul la treabă !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează