GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO Patricia Cimpoiaşu e pasionată de muzică, de sport și de a trăi frumos și sănătos » "Sportul înseamnă și competiție"

Articol de - Publicat duminica, 23 septembrie 2018 10:00

Superba brunetă a trupei Amadeus e cunoscută în toată lumea! Mânuiește cu măiestrie violoncelul, are zeci de concerte și petreceri private la care participă, dar cu toate acestea marea dragoste rămâne... sportul!

"Așa cum de mică am înțeles că sănătatea organismului meu are nevoie de hrană, apă și odihnă, îmi dau seama că mișcarea este la fel de importantă. Starea de spirit, creativitatea și confortul fizic sunt strâns legate de activitatea sportivă. Sportul pentru mine este o continuă provocare prin care încerc mereu să îmi stimulez cumva condiția fizică.

Încerc prin orice fac să îmi impun un anumit ritm și să îmi păstrez echilibrul și postura corectă. Sportul înseamnă și competiție, așa că tot timpul îmi propun să fiu în primele rânduri. Nu mă las niciodată până nu îmi epuizez ultimele resurse pentru a duce până la capăt ceea ce mi-am propus", recunoaște Patricia.

Chiar dacă e prinsă cu evenimentele muzicale, Patricia nu ratează întâlnirea cu sala de sport. "Am perioade în care merg de câte 3-4 ori pe săptămână sau sunt zile în care merg la 2 antrenamente pe zi de câte două ore fiecare. Cel mai greu este când sunt plecată în turnee și îmi pierd ritmul. Revenirea este «dureroasă». Încerc să experimentez cu orice ocazie câte ceva nou.

Momentan stăpânesc ski-ul, snowboarding-ul, înotul, echitația, escalada, patinajul, motocicleta și ATV-ul. Am avut și-un antrenor personal, pentru că țin foarte mult la sănătate. Fiecare activitate sportivă am început-o îndrumata fiind de către un antrenor personal", mai spune artista.

Pe lângă muzică și sport, Patricia mai este pasionată de echitație: "Părinții ne-au cumpărat, mie și fratelui meu, doi cai. Este unul dintre cele mai nobile sporturi. Sentimentul pe care îl ai în timp ce galopezi alături de prietenul tău este copleșitor. Calul îți simte cele mai profunde stări, temeri, impulsuri așa cum și tu ajungi să îi simți fiecare tresărire, inspirație, ca apoi să comunicați prin energia fiecăruia. Se creează o conexiune fantastică!".

"Dulcele va fi tot timpul prea puțin, ca și mâncarea gătită de mama. Încă sunt tentată să mănânc tot ce îmi pune ea în farfurie, dar cred că următoarea soluție este să îi cumpăr niște farfurii mai mici"
Patricia Cimpoiașu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează