GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Sacrificiile unei balerine HOT: "Puțin sex și mereu înfometată"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 10:06

Louisa Paterson, 24 de ani, e primă balerină la "Berliner Friedrichstadt-Palast". Are un corp superb, dar ca să-și vadă visul împlinit, a îndurat mult încă din copilărie.

Atunci avea probleme cu picioarele, iar la un moment dat, din cauza numeroaselor injecții pe care le făcea, n-a mai putut merge și a ajuns în scaunul cu rotile.

Și acum, australianca face sacrificii: "Ni se spune că ar fi bine să nu facem sex deloc. Dacă rămâi gravidă, e sfârșitul carierei. Și ni se cere să avem siluetă, dar niciodată și ce să mâncăm ca să ne menținem în formă. Eu am reușit practicând mult sport".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează