GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Seducătoarea Elena Ionescu, ex-Mandinga: "Sportul mă încarcă mereu de energie pozitivă"

Articol de - Publicat duminica, 09 iunie 2019 09:00

Elena Ionescu, ex-Mandinga, este mamă cu normă întreagă, dar chiar dacă are un program încărcat, mai ales la sfârșit de săptămână, nu lipsește din sala de sport.

Elena a urcat pentru prima dată pe scenă la 6 ani. A participat la numeroase concursuri naționale și internationale, ca în 2006 să devină vocea formației MandingaÎi place să cânte și a avut un aport la cele mai importante piese ale trupei, care au devenit în scurt timp hituri internaționale. În urmă cu un an a devenit mămică, iar programul ei s-a schimbat radical. Chiar și așa, nu spune niciodată "pas" orelor petrecute în sala de fitness.

Elena Ionescu, ex-Mandinga FOTO Facebook +30 FOTO

"Sportul este a doua mea pasiune, momentul în care mă deconectez, mă încarc de energie pozitivă și mă simt foarte bine! Merg la sală aproape în fiecare zi. Este un stil de viață pentru mine. Merg la sală, dar fac și alergare prin parc. Antrenor personal nu am. Mai fac antrenamente cu soțul meu, care cunoaște și el domeniul acesta și mă mai ajută cu unele sfaturi. Mă ajută parte mult la starea de bine și la tonusul meu zilnic", spune Elena.

Artista are un băiețel și în fiecare zi primește surprize din partea micuțului ei: "Îmi doresc să fiu o mamă cât mai bună, nu știu exact și nu aș vrea să mă caracterizez de acum, când abia conștientizez ce mi se întâmplă. Nu țin regim alimentar, însă mă străduiesc să am mese fixe atunci când îmi permite timpul și să nu mai mănânc după ora 19:00. Mi-e greu să mă abțin de la dulciurile făcute în casă, dar mă străduiesc. Ha, ha, ha!".

Elena Ionescu, ex-Mandinga FOTO Facebook +30 FOTO

"În trecut am mai fost și la câteva ore de kempo și a fost foarte, foarte tare! Acum sunt prinsă cu filmările pentru noul meu clip"
Elena Ionescu, artistă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează