GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO SUPER-HOT » Diva care a renunţat la o carieră de fotomodel în favoarea muzicii și iubește sporturile extreme!

Articol de - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 08:00

Cristina Bîzu, cunoscută drept Morena, a renunţat la o carieră de fotomodel în favoarea muzicii, iubește sporturile extreme, aleargă, joacă tenis și merge la înot

Întoarce imediat toate privirile! E frumoasă, atrăgătoare și strălucește de fiecare dată când își face apariția. Morena a fost un fotomodel de succes, a pozat și defilat pentru cei mai mari designeri internaționali, dar a decis să muzica poate să-i aducă celebritatea.

În urmă cu câțiva ani i-a luat locul Antoniei într-un proiect muzical cu Tom Boxer, iar de atunci toate hiturile au ajuns în topurile muzicale interne și internaționale. Chiar dacă orele petrecute în sală și concertele îi dau planurile personale peste cap, Morena are timp și pentru sport.

modena 2 +20 FOTO

"Eu am un mod de viață dezordonat, iar sportul este efectiv lucrul care mă eliberează! Pur și simplu, mă simt mai energică, mai vie după un antrenament. Îmi place să încep ziua cu zâmbetul pe buze! La sală merg pentru anumite clase de spinning. Prefer antrenamentele în aer liber. Îmi place să mă antrenez pe stadionul de atletism, pe scări și să alerg prin parc. Îmi place să trag de mine, să nu mă las!", recunoaște superba brunetă.

Atunci când are timp, Morena și prietenii ei merg inclusiv să practice sporturi extreme: "Iubesc natura și cred că acest lucru mă ajută să fac față efortului. Când vremea e bună îmi place să fac trasee pe munte chiar și câte 8 ore pe zi. Joc tenis o dată pe săptămână, merg la înot și am făcut și rafting! A fost supertare".

Artista spune că nu are un antrenor personal, dar "am prietene foarte bune care sunt antrenoare și ele îmi dau cele mai bune sfaturi. Un antrenor te ajută foarte mult mai ales dacă ești începător". "Cred că nu am ținut niciodată regim, dar sunt atentă tot timpul la ce și cât mănânc. Tot ce ține de fast-food încerc să exclud, la fel pâinea și zahărul. Trebuie să recunosc că sunt o pofticioasă și îmi e greu să mă abțin de la sarmale și cartofi prăjiți", spune Morena.

"Ce fac acum? Lucrez, lucrez și iar lucrez în studio. O să lansez următoarea piesă în curând, iar pentru începutul anului plănuim un turneu în America de Sud"
Cristina Bîzu, artistă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close