GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT & BEAUTY

GALERIE FOTO "Trag cu pușca și arcul și-mi place călăria" » Provocatoarea Ioana adoră sportul

FOTO: Instagram +4   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2018 10:58

Ioana Ignat are o voce de aur, arată senzațional, dar iubește sportul, profitând la maximum de timpul liber pentru a-și face poftele.

Ioana a fost una dintre surprizele plăcute de la "Vocea României". Tânăra în vârstă de doar 20 ani a captat atenția publicului încă de la audiții, când a întors toate scaunele antrenorilor, iar succesul a dus-o până în finala concursului.

Au urmat primele single-uri scoase, mai multe colaborări muzicale cu artiști cunoscuți și un contract cu Universal Music. În urmă cu o lună, Ioana a lansat "De dragul iubirii", o piesă ce îmbină pop-ul modern cu tematicile folclorului românesc. Acum, botoșăneanca are timp și de relaxare.

"Sportul este o activitate foarte importantă, care nu trebuie sa lipsească din viața nimănui. Cum suntem dependenți de anumite lucruri, așa suntem obligați să facem sport în fiecare zi. Indiferent dacă mergem sau nu la sala de sport, că alergăm câteva minute în parc, să mergem pe bicicletă sau facem alte activități. Eu, de exemplu, nu merg la sală, dar am acasă tot ce este necesar ca să îmi pot face exercițiile. Am un program bine pus la punct, pe care-l respect și de la care nu prea mă abat", spune Ioana.

"Am momente când vreau să lenevesc"

Aceasta recunoaște că profită la maximum de timpul liber pe care-l are: "Sportul este o necesitate și trebuie privit drept ceva obligatoriu în viața noastră. Mai merg la tenis, la Escape Room sau la Laser Tag. Îmi place să am activitate, dar nu întotdeauna pentru că mai sunt şi momente când vreau să stau în casă, să lenevesc. Îmi place să merg să trag cu puşca, să trag cu arcul, să călăresc! Iubesc sportul, în general". 

Despre sportul cu balonul rotund, tânăra recunoaște: "Nu mai știu când am mers la un meci de fotbal, probabil când eram foarte mică. Acum sunt focusată pe cariera muzicală și-mi propun ca în perioada următoare să vin cu foarte multe piese care să vă placă. Să fac imnul unei echipei de fotbal? Hmmm... Sună interesant, dar depinde și pentru ce echipă. Eu îi apreciez pe toți sportivii pentru că e extrem de greu să ajungi la performanțele pe care le au ei. Multă muncă și ore de sacrificiu".

Ioana a avut un antrenor personal, dar a renunțat pentru că a prins din mers metodele pe care trebuie să le pună în practică. "Acum nu mai am antrenor personal, dar am apelat la sfaturile unui profesor care mă ajută cu tot felul de sfaturi și-mi dădea mai multe recomandări în ceea ce privește antrenamentele pe care trebuie să le fac.

De ceva vreme am renunțat, mă descurc singură, știu foarte bine ce am de făcut și ce exerciții trebuie să urmez. În plus, nu țin niciun regim alimentar, dar țin posturile, care mă ajută foarte mult. Recunosc, de când eram mică nu prea mâncam carne și mâncăruri cu grăsimi. Mi-am păstrat acest obicei și acum și mă simt foarte bine", mai declara Ioana.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1065808933555529
Andrei Preda  •  13 August 2018, 02:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zm3u
zm3u  •  12 August 2018, 12:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 August 2018, 12:37

Regret ca nu exista niciun alt coment cu exceptia celui de mai jos, care imi apartine de asemenea, materialul povestitorului este encitant. Mie mi-a fost mila, totusi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează