DIVERSE  ·  FITNESS

GALERIE FOTO + VIDEO Maria Iordănescu a dat presa pe sala de forță » Fiica lui „Tata Puiu”, exerciții intense de stretching, sub ochii urmăritorilor de pe Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 15:54

Maria Iordănescu, 23 de ani, fata lui Anghel Iordănescu, nu duce lipsă de activitate după plecarea de la Antena Stars. Fiica lui „Tata Puiu” petrece, mai nou, mult timp în sala de forță. 

Astăzi, frumoasa brunetă a publicat în contul său de Instagram mai multe ipostaze dintr-o sală de fitness, unde efectua diverse exerciții de stretching. 

Maria Iordănescu a absolvit Academia de Studii Economice și Intact Media Academy, iar în trecut a cochetat și cu moda. „Am terminat o școală de televiziune și mi-aș dori să lucrez la un post de sport. De acest domeniu mă simt atașată. Lumea te privește total diferit și când aude numele tău este foarte atentă la cel faci. Te judecă”, spunea în trecut Maria Iordănescu.

+14 FOTO

În luna octombrie, Maria Iordănescu a demisionat de la Antena Stars, unde lucra în funcția de reporter. 

Gigi Becali a făcut-o să plângă 

Unul dintre materialele realizate de către Maria Iordănescu ca reporter a fost cu Gigi Becali, la „palat”. Aceasta s-a emoționat vorbind pe teme religioase cu patronul FCSB-ului și nu și-a putut stăpâni lacrimile (DETALII AICI)

Becali a lăudat-o atunci și i-a spus: „Tu știi mai bine pasajele din biblie decât mine. Dacă aveam un băiat nu știu ce îi făceam dacă nu se căsătorea cu tine”. 

Vezi și: 

GALERIE FOTO Viitorul joacă tare și în afara terenului! Cele mai frumoase iubite ale fotbaliștilor lui HagiToată lumea îl știe pe Cătălin Moroșanu, însă puțină lume știe cum arată soția lui. E medic stomatolog și e frumoasă foc. Iar acum și-a făcut curaj să vorbească. A vrut să se afle de la el
Libertatea
Comentarii (3)
Trafalet Simfoniu  •  13 Decembrie 2019, 20:34

Cabotină ca tac-su ...

Geani Muraru  •  13 Decembrie 2019, 18:39

Intrebarea e cat a platit Tata Puiu pt a aparea progenitura in ziar?

ares321  •  13 Decembrie 2019, 17:53

Corp frumos, lucrat insa e o naiva incurabila daca e impresionata de âmpăratul luminii de bec.

Vezi toate comentariile (3 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1