GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Gică Popescu, noi detalii despre lunile din închisoare: „Făceam quattro formaggi cu termoplonjonul. Era legal”

Gică Popescu, 53 de ani, a vorbit încă o dată despre perioada petrecută în spatele gratiilor.
Gică Popescu, 53 de ani, a vorbit încă o dată despre perioada petrecută în spatele gratiilor.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 09:41 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 10:15

Gică Popescu, 53 de ani, a vorbit încă o dată despre perioada petrecută în spatele gratiilor.

  • În prezent președintele Viitorului, Gică Popescu a rememorat intervalul de timp în care a stat în închisoare, după decizia din 4 martie 2014 din „Dosarul Transferurilor”;
  • 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare a primit Gică Popescu în „Dosarul Transferurilor", pentru evaziune fiscală și spălare de bani. A fost condamnat, alături de alți șapte oameni din fotbal, cu exact o zi înainte de alegerile pentru președinția FRF, unde eră văzut drept principalul favorit.

Gică Popescu: „Făceam quattro formaggi cu termoplonjonul”

„În închisoare încerci să găsești un echilibru. Nu e deloc plăcut să fii acolo. Am gătit mult, îmi permiteam. Aduceam mâncare de acasă sau luam paste de la magazin și aveam tot felul de improvizații legale. Nu te lăsa nimeni să ai un aparat, așa că faceam paste cu fierbătorul sau termoplonjonul. Am ajuns la performanța să fac quattro formaggi cu termoplonjonul. Cumpăram patru tipuri de brânză de la magazin sau primeam pachet. În general, mâncam ceea ce primeam de acasă.

Mereu mi-am asumat lucrurile bune și mai puțin bune. Nu o să comentez niciodată decizia instanței. Nu mi-a convenit mereu, am considerat că este o nedreptate, dar cu demnitate am dus la bun sfârșit condamnarea. Părerea mea este că am făcut închisoare nevinovat și nu este doar a mea. Îmi aduc aminte că la ICCJ am avut opinie separată de achitare, lumea îmi spunea că la ce probe am adus, nu o să am probleme. Am crezut că decizia va fi de achitare, eu cred că nu aceea trebuie să fie decizia instanței. Întotdeauna am să respect deciziile instanței, dar aceasta a considerat că pedeapsa trebuie să fie peste ceea ce e a cerut DNA”, a declarat Popescu la Kanal D.

4 noiembrie 2015este data la care „Baciul” a fost eliberat condiționat

VIDEO Gică Popescu, despre episodul din 1988, când a fugit de la Steaua la Craiova: „Au vrut să mă aresteze la Petroșani”

Citește mai multe știri de actualitate:

Gică Popescu, ademenit de rivalele lui Hagi din Liga 1: „Am un salariu important la Viitorul, dar 20% din valoarea ofertelor”

Momente șocante » Tudor Gheorghe, drogat cu heroină și dezbrăcat în cadă: „Dădeam din mâini, mi s-a rupt filmul!" » Incredibil ce a urmat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  21 Octombrie 2020, 10:47

Returnarea prejudiciului e recunoașterea vinovatiei... acum ca a primit cu executare... aia e... dar dacă lua cu suspendare a executării pedepsei nu însemna ca este nevinovat... pentru ca el asta spera, sa fie condamnat cu suspendare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează