GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SĂRBĂTORI

În Ajunul Crăciunului, Gigi Becali dezvăluie de ce nu mai primește colindătorii: „Cu capra, cu ursul... păgânești!”

Gigi Becali // sursă foto: captură Antena 3 CNN
Gigi Becali // sursă foto: captură Antena 3 CNN

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2022 20:11 / Actualizat sambata, 24 decembrie 2022 20:24

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit că nu mai primește colindători. Latifundiarul susține că „majoritatea colindelor de la noi sunt băbești, unele chiar drăcești”.

Gigi Becali, personaj al cărui discurs conține multe trimiteri la biserică și la credință, a dezvăluit în cadrul unui interviu publicat în Ajunul Crăciunului că nu primește colindători.

Totodată, latifundiarul descrie superstiția conform căreia în Ajunul Crăciunului cerurile se deschid, iar credincioșii își pot pune o dorință, drept „o minciună”.

Cap de porc aruncat pe gazon, contract semnat pe ascuns și acuzații de șantaj » După 22 de ani, s-au aflat culisele celui mai controversat transfer din istoria fotbalului
LA LIGA
Cap de porc aruncat pe gazon, contract semnat pe ascuns și acuzații de șantaj » După 22 de ani, s-au aflat culisele celui mai controversat transfer din istoria fotbalului

Gigi Becali dezvăluie de ce nu mai primește colindătorii

„Toate sunt numai minciuni și fapte băbești (n.r. - referitor la deschiderea cerurilor). Eu, de exemplu, nu mai suport nici măcar colindele, nu mai vreau muzică îngerească. Nu suport colindele, nu mai primesc nimic!

Ce colinde? La noi, majoritatea colindelor sunt d-alea băbești, unele chiar drăcești, de la idoli și păgâni. Alea cu capra, cu ursul sunt păgânești.

Iar asta, cu dorința... Păi ce dorințe să pui? Desfătează-te în Domnul și fă dreptatea Lui, va împlini cererea dumitale. Nu una, ci un miliard de cereri ale inimii tale. Ce mai vrei? Pentru ce să pui una, când El împlinește tot?

Și de ce să ceri tu ceva?, că nici nu știi ce să ceri! Poate nici nu e bine ce ceri, de unde știi? Păi vezi? E vorba de cererea inimii tale, pe care o știe El și o împlinește mai bine de o sută de ori decât vrei tu!”, a precizat Becali într-un interviu difuzat de Antena 3 CNN în Ajun.

VIDEO: Părintele Vasile Ioana, despre discursul religios etalat de Gigi Becali la TV

Mai multe știri de actualitate: 

U Cluj pune antrenor până de Revelion! Două nume cunoscute pe listă

Încercând să le dea peste nas francezilor, arbitrul finalei de Mondial s-a „faultat” singur: „Nu au menționat și asta...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
parpalache
parpalache  •  26 Decembrie 2022, 10:20

Acum colindatorii „iți pun”sa asculți colindul...inregistrat!Sau se plimba cu mașinile prin oraș cu colindul„dat la maxim”!

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  26 Decembrie 2022, 09:48
Postat de cineva90 pe 24 Decembrie 2022, 20:53

Prost ca de obicei UNESCO adaugă în patrimoniul sau tradiția urșilor dar ptr elsunt dracesti.. mi e lehamite de oameni ca astia

Nu e prost. E austeritate în Berceni. Se folosește de prostiile ăstea ca să nu mai dea bani, fiindcă nu mai are de unde. Auzi la el: colindele sunt drăcești... Prostul României! Idolul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fc_zcsb_manita_manita
fc_zcsb_manita_manita  •  26 Decembrie 2022, 09:41
Postat de ali.bec pe 25 Decembrie 2022, 09:37

Ma bucur pentru răposatul Iosif ca n-a mai prins aceste vremuri crunte!

RIP Iosif.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează