GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ACUZE

Gigi Becali, criză de nervi la TV: „De ce nu-i dați drumul lui Liviu Dragnea? Ce pericol e el?”

Gigi Becali a sărit în apărarea lui Liviu Dragnea
Gigi Becali a sărit în apărarea lui Liviu Dragnea

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 11:13 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 12:13

Gigi Becali (62 de ani), fost membru în Parlamentul European și candidat la prezidențiale, a vorbit despre situația lui Liviu Dragnea (58 de ani), cel care ispășește în prezent o condamnare pentru fapte de corupție. 

Becali, la rândul său condamnat în trecut la închisoare cu executare, a izbucnit din cauza regimului pe care l-ar avea Liviu Dragnea în spatele gratiilor. În opinia sa, fostul lider al PSD ar trebui să primească mai des dreptul de a merge acasă în permisie, latifundiarul plângându-se apoi de condițiile pe care trebuie să le îndure condamnații din România.

„De ce nu-i dați drumul lui Dragnea acasă? E stat criminal! Întrebați-l cât a putut să meargă acasă. Dragnea trebuie să vină acasă. Ce pericol e Dragnea? Conform legii, Dragnea trebuie să meargă acasă. 

La pușcărie trebuie să mergi să te educi, nu să faci pușcărie ca în timpul lui Stalin! Mi-a zis Cristi Borcea că și acum mai are coșmaruri din pușcărie. Eu, abia după un an am avut o zi liberă acasă. Trebuie să ai 30 de zile în regim deschis pe an. Nu uit mizeria asta”, a spus Becali, la Pro X. 

Pe 27 martie 2019, Liviu Dragnea, fostul numărul unu de la PSD și fost președinte al Camerei Deputaților, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Gigi Becali exclude revenirea în politică: „Vrei să mai fac altă pușcărie?”

Gigi Becali a aflat recent că a fost reabilitat judecătoresc. Pe scurt, patronul de la FCSB a scăpat de cazier și are din nou dreptul de a alege sau de a fi ales într-o funcție publică.

Scăpat de interdicțiile pe care le-a avut în ultimii ani, Becali a anunțat, în exclusivitate pentru GSP.ro, că nu ia sub nicio formă în calcul să revină pe scena politică românească: „Să candidez? Doamne, ferească-ne! Vrei să mai fac altă pușcărie? Candidezi, faci pușcărie! Au voie să candideze doar oamenii lor. Dacă nu ești cu ei, n-ai voie să candidezi”, a declarat Becali, în dialogul cu reporterul GSP.ro.

Gigi Becali a fost condamnat în 3 dosare: Valiza, Schimbului de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane. Latifundiarul a stat în închisoare aproape 2 ani, fiind eliberat în aprilie 2015.

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gigi Becali a fost reabilitat! EXCLUSIV Patronul FCSB anunță o lovitură uriașă după victoria de la ÎCCJ: „Iau 13 milioane de euro!”

EXCLUSIV Gigi Becali, anunț despre revenirea în politică, după ce a scăpat de cazier: „Vrei să mai fac altă pușcărie?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
104312381121787
George Nelu  •  14 Martie 2021, 15:37

Gigi, tu ai facut puscarie, ca ai furat si ai facut bani. Stii cum este: "Si popa si hot cu doua-n cur nu poti".

1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Martie 2021, 14:48

@Nica Creanga - ati intuit perfect unde "bate" dl Tolontan! Doar nu veti vrea sa fie impotriva dnei Sosoaca si a celor care sunt sustinuti - mai din umbra, mai pe fata! - de catre A3-Gadea! Chiar nu ati inteles ca dl Tolontan este din aceeasi "stirpe" cu A3? Atata timp cat "Libertatea" isi permite sa atace permanent actualul Guvern si pe Presedintele Iohannis, dar nu exista posibilitatea sa iti spui parerea fata de postarile partizane... sa nu va intrebati de ce toti cei care se aseamana, se aduna! Nu cercetati aceste legi...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Martie 2021, 11:48

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe Decizia Judecatoreasca de reabilitare ca Becali a si inceut sa-si se dea "in stamba"! Credeati ca se va cuminti vreodata?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează