GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  INVITAŢIE

Gigi Becali poate reveni pe stadion » Patronul unei echipe de fotbal i-a făcut o invitaţie specială :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 noiembrie 2013 18:35

Gigi Becali a fost transferat recent de la Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa.

Patronul Stelei se va simţi mult mai bine decît la Jilava. Avînd dreptul la muncă, Becali a primit multe oferte de a fi angajat de firme constănţene, dar ar putea să revină şi pe stadion.

Patronul Farului, Giani Nedelcu, a anunţat că îi va trimite o invitaţie lui Becali la meciurile echipei sale.

"Îi vom trimite etapa următoare o invitaţie şi îl aşteptăm la meci. Ar fi un lucru foarte bun“, a spus Nedelcu la Sport Total fm.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dash.berlin
dash.berlin  •  06 Noiembrie 2013, 16:37
Postat de nusu_d pe 02 Noiembrie 2013, 20:03

Bai proastelor, Ciobanul are dreptul sa munceasca DOAR IN PENITENCIAR! Atat. A munci in afara penitenciarului inseamna sa ai regim deschis. Ori el nu are regim deschis ci semideschis. A facut cerere pentru regim deschis si i-a fost RESPINSA DEFINITIV in vara. Citesc astfel de 'stiri" cu firme care au facut solicitari sa-l angajeze si ma inchin, ori nu stiti pe ce lume traiti ori vreti sa induceti lumea in eroare. Legea nu permite decat celor cu pedepse de pina la 1 an sa munceasca afara din puscarie. Ciobanul nu se incadreaza, are 3,5 ani condamnare. Asa ca lasati-l dracu acolo unde e si scutiti-ne si pe noi de el. Servitorilor!

regimul deschis de detentie nu are treaba cu perioada de condamnare.eu cunosc pe cineva care avea de savarsit o pedeapsa de 5 ani si ziua lucra la un restaurant.

titi54
titi54  •  04 Noiembrie 2013, 09:51

S-a cerut la poarta alba, ca este plin de sarlatani ,machidoni ,de ai lui; stai la puscarie analfabetule, credeai ca pe tine nu te atinge nimeni!!!

ortega
ortega  •  03 Noiembrie 2013, 07:54

Ii ofer si io o slujba , in regim foarte deschis ... Sa-misuga ciorapii ... Si ai tuturor care "iubesc" ovinele ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează