GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  COVID-19

Giovanni Becali are coronavirus » Prima reacție: „Văru-miu Gigi mi-a dat niște pastile”. Cum se simte acum

Giovanni Becali, 68 de ani, a fost testat pozitiv la coronavirus. Fostul impresar susține că starea lui este bună în acest moment.
Giovanni Becali, 68 de ani, a fost testat pozitiv la coronavirus. Fostul impresar susține că starea lui este bună în acest moment.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 17:09 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 17:29

Giovanni Becali, 68 de ani, a fost testat pozitiv la coronavirus. Fostul impresar susține că starea lui este bună în acest moment.

„Mă simt mult mai bine acum. Am avut noroc și cu văru-miu Gigi (n.r. Gigi Becali, patronul FCSB), care mi-a dat niște pastile de la clinica lui și m-am pus destul de repede pe picioare.

Nu pot să-mi dau seama exact de unde am luat virusul. Poate când am fost în Italia pentru transferul lui Mihăilă, poate la bar, când m-am uitat la Norvegia – România. Nu știu și nici nu mai contează. Sper să fiu OK cât mai repede din toate punctele de vedere”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Și Victor Becali are COVID-19

Victor Becali (59 de ani), fratele lui Giovanni, a fost și el depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Agentul a efectuat un test de coronavirus, iar acesta fost pozitiv, conform Prosport. Informația a fost confirmată și de sursele GSP.ro, apropiate impresarului. Victor Becali se află acum într-o stare stabilă, nu are probleme medicale și s-a izolat pentru a nu îmbolnăvi și alte persoane.

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță?”

Citește mai multe știri de actualitate:

Efect în lanț! Infectat cu noul coronavirus, Cristiano Ronaldo a încălcat toate măsurile de distanțare » Procuratura din Torino a deschis dosar împotriva lui!

Scandal la meciul Argentinei! Messi a trecut la insulte: „Du-te-n p... mă-tii, cheliosule!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1745flo
1745flo  •  14 Octombrie 2020, 19:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti_sistem
anti_sistem  •  14 Octombrie 2020, 18:44

Roaga-l pe verisorul Gigi sa ti-l imprumute pe Tudor cateva zile. Nimic nu are putere mai mare ca rugaciunea lui. Ahaaajahhaaaaaajaaasjaaaaaa

elgabri
elgabri  •  14 Octombrie 2020, 17:49

Bastile pentru prostie nu are ca se cauta la greu !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează